maanantai 1. heinäkuuta 2013

#802 BJJ - Arte Suave Malaga

Tänään on viimeinen päivä täällä Espaniassa ja nappasin vielä yhden treenin Arte Suave Dojolla Malagassa. Javier oli muutaman minuutin myöhässä ja olin sillä hetkellä ylin vyö paikalla, joten minut nakitettiin vetämään alkulämmöt. Tutulla sunnuntaiklubin kaavalla mentiin ja sitten paikalle saapuikin pari ruskeavöistä ja Javier.

Tekniikkana jatkettiin guardin avaamista ja siitä polviläpi ohitus. Katsottiin muutama eri skenaario ohituksessa jonka jälkeen alettiin sparraamaan seitsemän minuuttisia. Sparrasin muutaman valkovöisen ja sinivöisen kaverin kanssa aika rullailutahdilla. Hain pari arm-triangelia ja yhden near-side armbarin sivusidonnasta.

Sitten Javier löi minut sparraamaan nuoren ruskeavyön kanssa ja vähän jännitti tuleeko samantyylistä kyyditystä, kuin Santerin kanssa toissa viikolla. :) Ei onneksi tullut. Lähdettiin vähän hillitymmällä sykkeellä ja sain oman pelin käyntiin ja vetäistyä halfguardiin. Siitä anssisweeppi päälle, kaveri sweeppasin hetken päästä, kun arvoin halfguard ohitusta turhan kauan. Kaivoin samantien toiselle puolelle deep haldguardin ja anssisweeppillä päälle. Kaveri lähti hakemaan kneebaria halfguardista ja iso kiitos Jesselle, kun ollaan tätä mutusteltu. Muljautin itseni 50/50 guardiin jossa loppuerä molemmat yritimme Keenanin armbaria 50/50 guardista.

Kello soi ja hihiteltiin yhdessä hetki, että tuota että kumpikin tiesi, että toinen yrittää samaa tekniikka ja silti molemmat yrittävät samaa. Hetken mietin Buchechan näyttämään calf sliceria, mutta en kehdannut, kun ei oltu sovittu jalkalukko sääntöjä. Jäi hyvä mieli viimeistä sparrista täällä, kun kerrankin tuntui sujuvan.. (ne oli varmaan sopinut ja vieraskoreita tms.) ;)

(kuva salin seinältä)

Ei kommentteja: