keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Klubi ja Harmaakarhu telakalle...

Kävin tosiaan toissapäivänä ottamassa käden pois paketista ja tarkastusröntgenissä (kuva) todettiin, että mitään luutumista ei ole tapahtunut. Nyt on edessä sitten puukkoa, missä lonkasta napsastaan luuta käteen ja laitetaan titaania tueksi, jotta pääsee parantumaan ja sitten takaisin pakettiin.

Kevät meneekin sitten parannellessa kättä, joten Klubi menee nyt telakalle siihen saakka, kun saan Hipkon "hoviortopedilta" luvan alkaa drillaamaan. Tatami on sunnuntaisin 10:30-12:00 kuitenkin vapaana, eli sinne vaan temmeltämään tai jos joku haluaa vetää siellä jotain ohjelmaa niin ottaa minuun yhteyttä ja laitetaan klubi pyörimään.

Minulla ei ole seitsemään vuoteen ollut reilua kymmentä päivää pidempää BJJ taukoa, joten tämä syö miestä aika huolella. Parannellaan nyt kuitenkin käsi kunnolla, kun tässä on tarkoitus kuitenkin painia sellaiset 20-40 vuotta ennenkuin tulee noutaja.

Pitäkää hauskaa siellä tatamilla, voi olla että en ihmeemmin nyt päivittele blogia... tai sitten päivittelen. Nyt menen soittamaan murtuneella kädelle kitaraa, ennen kuin se on taas paketissa.

Ei kommentteja: