torstai 27. maaliskuuta 2014

Prosessi käynnissä...

Kävin tänäään lääkärissä kipsin poistossa ja kontrollikuvassa. Luutuminen on kuulemma käynnissä, mutta murtuma näkyy yhä, kuten odottaa sopikin neljän viikon jälkeen leikkauksesta. Eli oikeaan ssuuntaan ollaan menossa.

Kipsiä ei enää laitettu takaisin, koska kahden kipsikierroksen jälkeen käsi on siinä kunnossa, että en saa liikutettua sormia yhtään omin voimin ja rannettakin vain noin sentin verran.

Elikkä nyt lähden varovasti palauttelemaan liikeratoja käteen. Liikkeen pitäisi kuulemma palautuaaika nopeasti, mutta aika hyödyttömän oloinen kapistus tuo lihaton nahkarimpula tällä hetkellä on.  Viikon päästä saan saan jo aloittaa kevyesti hiplailemaan kitaraa, mutta kahden sävelaskeleen bendit pikkurillillä jää keväämmälle.

Kahden viikon päästä (jos silloinen kontrolliröngen vielä näyttää kunnon luutumista) saan jo koettaa kevyitä punnerruksia kädellä, mutta vetoliikkeet vielä vähän myöhemmäs. Eli saan vetää alkujumpat ja sitten voin huudella tatamin reunalta juttuja ja ehkä näyttääkin jotain kevyesti.

Eli (kyynel silmässä) ilmoitan, että Klubi voinee aloittaa taas kahden viikon päästä sunnuntaina (riippuu siitä röntgenistä)




Sen kunniaksi vetäisin Fafasissa Falafel Halloumi Pitan ja inkivääri oluen. Joskin sain käden tuohon vain lepäämään pulloa sillä ei olisi ilmaan saanut... kyllä se tästä.. :)

Ei kommentteja: