sunnuntai 31. elokuuta 2014

#964 BJJ-Klubi

Taas oli mukavasti porukkaa Klubilla. Kiitokset kun tulette paikalle. :)

Tänään väännettiin kaveria päästä pystyssä ja tehtiin itsepuolustuksia niihin pystystä. Eli junttikuristuksen ja giljotiinin pystypuolustukset.

Tekniikka osuudessa käytiin läpi kertauksena vielä Omoplata spiderguardista, kun kaveri nousee seisomaan. Seuraavana sitten perus spiderguard sweeppi spideristä.

Tämän counterista vastattiin sitten x-guard tyyppisellä sweepillä ja siitä kaksi variaatiota.

Lopuksi parikymmeentä minuuttia tehtäväsparria rivisparrina - alla oleva kaveri sweeppasi tai lopetti spiderguard tekniikoilla. Jos "putosi" spiderista pois niin pyrki palauttamaan ja jos ei onnistunut vaihdettiin osia... eli "pakotettiin" käyttämään allaoleva spideria, jotta opittaisiin jotain..

Ei ollut helppoa - välillä onnistui ja välillä ei... Lopuksi kahdeksanminuuttinen perussparria. Sain kunnian painia mestari Markkasen kanssa... tulipahan taas tunnettua mitä se kunnon paine on... :D

Treenin jälkeen Sami yritti houkutella alakertaan jumppaamaa, mutta ei menty kun väsytti ja laiskotti... käytiin suihkussa ja saunassa ja istuskeltiin Karin kanssa pukkarissa ja päätettiin sittenkin mennä bodaamaan... leukoja ja penaa.

Ei kommentteja: