lauantai 15. marraskuuta 2014

Huonohko BJJ vuosi...

Nyt voi jo aika vahvalla rintaäänellä sanoa, että tämä on ollut tähän astisista "BJJ-Vuosista" paskin... Vuosi alkoi kämmenen luun murtumisella pari viikkoa ennen Portugalia. Viisi viikkoa kipsissä ja käsi ei luutunut -> Leikkaus ja toiset viisi viikkoa kipsiä.

Loppu kevät menikin sitten varovasti kättä kuntouttaessa, kun olkapääkin oli sitten "jäätynyt" kipsiä kannatellessa. Kesäloman jälkeen niska ja selkä oireilivat ja nyt kun vihdoin Hipko performance trainingin avustamalla kroppa alkoi lähennellä painikuntoa onnistun lyömään varpaan sohvan kulmaan, niin että varvas murtui ja taas ollaan telakalla.

Kaiken kaikkiaan olen saanut olla aika hyvässä kunnossa teini-iästä saakka ilman mitään isompia loukkaantumisia - polvet ja muut isommat nivelet ovat ehjiä ja selkäkin kestää treeniä suht hyvin, joten ei pitäisi nillittää, mutta väkisin kyllä sylettää tässä sohvalla varvas teipattuna.

Tänään oli kyllä taas aamulla kivaa painia kavereiden kanssa, joten jos jotain myönteistä tästä hakee niin motivaatio on taas löytynyt - eli nyt vaan ukko taas kuntoon ja äkkiä takaisin tatamille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moro pitkästä aikaa. Jätin bjj:n itse 2011,ja siirryin pyöräilemään.,Vaikka kamppailulajeissa meni kylkiluuta ja varvasta, niin nythän ne paikat vasta paskana ovat. Molemmat olkapäät revenneet ja toinen leikkaus vielä edessä. Kaikkiaan n.,8-10 kk talakalla. Koetahan jaksella.