lauantai 3. tammikuuta 2015

#989 BJJ ja Opettajakokous

Lauantaina menin ennen Hipkon opettajakokousta Kontulan tatamille ja käytiin Jessen kanssa läpi suljetun guardin peliäni. Tarkoituksena ottaa loppuviikosta pari yksityistuntia tuolla teemalla Jesseltä, kun suljettu guardi kaipaa vähän tiukempaa gameplaniä. Lopuksi rullattiin Jessen kanssa siihen saakka kunnes Hipkon muut opettajat tulivat paikalle.

Kello 15:00 aloitettiin sitten opettajakokous ja opettajien/ohjaajien pikkujoulut. Timo piti ensin luentoa yleisistä asioista ja pohdittiin mistä asioista Hipkon hyvä fiilis treenata on syntynyt.

Olen aika monessa paikassa tässä kolmenkymmenen vuoden aikana treenannut, mutta vastaavaan meininkiin en ole missään törmännyt. Paikassa on hämmentävän hyvä porukka ja tuntuu, että uudetkin kaveri ovat osa perhettä todella nopeasti. Hipkon sisään syntyneet kaveriporukat, kuten meidän harmaakarhut vain korostavat hyvää meininkiä. Vastaavia porukoita on syntynyt myös muissa lajeissa seuran sisällä.

Luennon jälkeen Timo veti esimerkkitreenit opettajille, missä käytiin läpi oikeaa lämmittelyä ja tuntien rakennetta jne. jonka jälkeen otettiin ryhmäkuva kaikista opettajista ja ohjaajista. Meitä alkaa olla aika paljon (kuva), joka oli minulle vähän yllätys kun pyörii pyörii pääsääntöisesti BJJ porukassa.

Lopuksi mentiin porukalla syömään Kampin kreikkalaiseen ja oli erittäin hauska ilta. Hyvää porukkaa... tästä on hyvä aloittaa 2015.

Ei kommentteja: