maanantai 22. kesäkuuta 2015

#1039 BJJ

Tänään matka suuntautui Fuengirolaan missä on yksi lempisalejani tällä planeetalla. Kyseessä on Jassen ja Marekin perustama Gaijin Academia de Jiu Jitsu joka sijaitsee aivan Fuengirolan keskustassa noin 100m päästä rannasta. Perhe meni nauttimaan ranta-elämästä ja minä menin ottamaan kuokkaan Marekilta.

Itse sali on katutasossa oleva liiketila / entinen autotalli missä siistit palatatamit. Bampuverholla eristetty pukkari. Spartalainen suihku (tulee vain kylmää, joka ei haittaa yhtään koska täällä on kuuma). Seinillä mestareiden kuvat ja muuta asiaa kuuluvaa. En tiedä miksi, mutta diggaan ihan hulluna. Old School meininki ja Marek vielä todella mainio kaveri. (Jasse on tällä hetkellä Suomessa).

Nopeat lämmöt ja sitten rullailtiin kahdeksan minuuttisia ja tauoilla vähän mustusteltiin sparrissa esiin tulleita tekniikoita. Rannelukot tulivat taas tutuksi - pitää ommella pukuun taskut, että saa kädet piiloon ennenkuin menee seuraavan kerran Marekin käsittelyyn. Polvi estää edelleen omaa painia aika vahvasti, mutta hyvät rullailut silti saatiin aikaiseksi ja imuroin siinä painin ohessa hyvää yksityiskohtaa Marekin sivusidonnasta ja painon käytöstä - menee omaan pelikirjaan...

Pisteenä i:n päällä salin vieressä on mehujää-baari mistä saa oikeista marjoista jahedelmistä tehtyjä mehujääpuikkoja... niitä meni taas "muutama" treenin jälkeen.

Mukaan tarttui myös vihdoin t-paita mitä olen kärkkynyt jo toista vuotta... Kyllä nyt kelpaa.. :)




Ei kommentteja: