sunnuntai 1. marraskuuta 2015

#1066 BJJ-Klubi

Tänään mutusteltiin selkäkontrollia ja RNC:tä ja bonarina drillattiin muutama muukin "salainen" tekniikka. Lopuksi vedettiin kolme 7 min erää vaparihanskoilla ja lähtö mountista. Alta lähtiessä on kyllä äitiä ikävä, kun lyönnit, kyynerpäät, headbutit ja polvet (merkaten) ovat mukana. Molemmilla kerroilla alta meno oli lähinnä 5min huolella omaan maaliin turpaan ja sitten sain scramblesta kaivettua viimeisen minuutin "hail mary" toe holdin.

Itse kun pääsi kunnolla mountti kontrolliin ja sain vielä "Rickson Gripin" kaverin kädestä, niin siinä oli mukava pudotella kyynerpäitä kaverin kupoliin. Tuo lyönneillä treenaaminen kyllä karistaa nopeasti luulot jiujiuterolta, että pelkällä painilla olen voittamaton. Paini "ilman sääntöjä" on aivan eri laji, kun tuttu ja "turvallinen" kisa jiu jitsu. Toinen mitä tuossa oivaltaa on aivan tolkuton kunnioitus vaparikavereita kohtaan - mad respect kavereille jotka vetävät tuolla tyylillä tosissaan.

Tänään oli myös juhlatreenit, kun oli Tom "Rising Star" Hollström nelivuotis BJJ-Synttärit. Kaveri on vetänyt neljässä vuodessa enemmän treenejä kuin minä kahdeksassa vuodessa, eli 1143 treeniä. Huikea treenitahti eteenkin Harmaakarhu kilometreillä. :) On se kova.

Onneksi olkoon Tomppa ja kiitos kaikista hienoista treenikokemuksista näiden neljän vuoden aikana. :)


2 kommenttia:

Vesão kirjoitti...

Tompan treenimäärät on kyllä jo suht pro-tasoa. Hyvin mies pysynyt kasassa vaikka tahti on ollut hurjaa.

Kristian, olikos nämä Bjj-Klubit nyt Metsälässä vaiko Kontulassa huomenna?

Kristian kirjoitti...

Kontulassa.