sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

#1023 BJJ-Klubi

Kävin perjantaina ortopedilla ja magneetissa tuon polven kanssa. Polvi on kuulemma jämäkkä, joten nivelsiteissä ei pitäisi olla ongelmaa, mutta jokin vamma aiheuttaa ns. Bakerin kystän - eli niveltaipeeseen paisuu nesteestä pallero (kystä) rasituksessa ja painaa hermoa niin, että en saa jalkaa suoraksi ja käveleminen on hankalaa. Epäilys on, että lumpion alla on jotain irtopaloja/möhnää joka tulehduttaa polven. Magneetin tulokset tulevat ensiviikolla. Ortopedi sanoi, että polvella voi kevyesti treenata, joten päätin mennä painimaan. (pää ei kestä enää, jos ei pääse tatamille).

Vedettiin klubilla Halfguardista alta, kun kaverilla on pääkontrolli pari sweeppiä ja palautus knee shieldiin. Knee shieldistä "saksi sweeppi/klassika" combo ja sitten lopuksi tehtävä sparria. Polvi kesti ihan hyvin itse treenit ja oli niin hauskaa, että ei haittaa vaikka nyt vähän linkutellaankin - mutta yllättävän hyvältä tuntuu jalassa. Kylmäpussi on kaveri.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hangar Queen....

Iloinen ilme ja blogi-päivitysten vähäisyys johtuu taas telakalla olemisesta ja duunireissusta... 

Polvi ei ota toipuakseen, joten ensi viikolla tutkitaan mikä sitä oikeasti vaivaa... heti taas tatamilla, kun paikat kestää.. :I

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

#1022 BJJ-Klubi

Tänään ohitettiin guardia kolmen liikkeen yhdistelmällä. X-pass, Smash-pass, cross-Pass ja sitten sparrattiin. Aluksi otettiin IP-osastolla sisäänmeno kaverin vetäessä baariheijarin ja siitä leg-hook takedown.

Tuossa drillatuista tekniikoista tehty video parin vuoden takaa: