perjantai 8. tammikuuta 2016

Klubi aloittaa taas sunnuntaina - Old Schoolia.

Sunnuntaina viedään klubi vielä vanhemman liiton suuntaan. Kotkan voimailijoiden nuori rautanyrkki ja nykyinen harmaakarhu Tom "Rising Star" Hollström tulee vetämään alkulämpöihin tästälähin lyömistä. Eli lämmitellään varjolla, pistareilla ja lyöntitekniikalla.

Lyömishommat aloitetaan ihan perusteista, koska porukassa on kavereita, jotka ovat aina vain painineet ja lyöminen on uutta. Eli mukaan vaan ja nuo IP-hommatkin perustuvat kaikki perusteisiin. Eli jos on Hipkon 20-perustuntia käynyt läpi niin mukaan vaan.

Kun on paikat lämmitelty jatketaan BJJ:n itsepuolustus-osastoa pääsääntöisesti Gracie-Combatives setin mukaan. Välillä tehdään myös Helio-Gracien IP-juttuja yms. siltä osin kun niissä on nykypäivänä järkeä. (ei ehkä mitään gun-disarmeja lähetä kokeilemaan)

Kevään aikana yritän saada vierailevia tähtiä tasaisin väliajoin vetämään ip-tyyppistä BJJ:tä. En ole vielä kysynyt, mutta vanhat klubivieraat Jasse ja Maunonen olisi ainakin kiva saada taas vetämään treenejä ja Timollakin on paljon annettavaa tälle osastolle. :)

Eli sunnuntaisin keskitetytään BJJ:n kamppalulaji puoleen ja unohdetaan säännöt ja pisteet.

Ei kommentteja: