lauantai 2. huhtikuuta 2016

#1107 BJJ

Aamusessiot Karin, Ranen, Teemun ja Thiagon kanssa. Laitettiin kello pyörimään kuusiminuuttisia ja sitten sparrattiin. Itse vedin tehtäväsparria avoimesta guardista päältä, niin että lopetettiin jos päädyin alle. Kylki kestää päältä nujuamista, kunhan en vääntele, mutta alla ei vielä ole hyvä reuhtoa.

Keskityin itse Farian "uuden" videon paineohituksiin over-underista, johon oma pelini on perustunut jo aika pitkään. Tuossa Farian setissä vaan tulee tolkuttomasti hyvää yksityiskohtaa ja tietenkin kaikki, mitä jos jutut. Mietinkin että voitaisiin aloittaa näiden läpikäynti klubilla.

Kuvattiin myös videoita omista sparreista ja todettiin, että videoita kyllä kannattaa ottaa. Kotona vasta huomaa kaikki typeryyksiä mitä tulee tehtyä. Näissäkin huomasin nopeasti monta juttua. Olen nyt niin Faria over-underin pauloissa, että hölmönä yritin samaa juttua vielä halfguardissakin, kun oli yläkroppakontrolli - siinä olisi pitänyt vaihtaa ihan normi halfguardin ohitukseen.

Toinen oli omien jalkojen sijoittaminen halfguard smashissä, ettei käy niinkuin Ranen kanssa, että kaveri saa haukattua molemmat jalat jumiin. Kolmas ei ollut näissä videoissa, mutta Rane piti minulle kunnon Klinikan siitä, että mitä käy kun kaveri ei anna mitään grippejä. Juoksin ympäri tatamia yrittäen pakottaa Ranea alle halfguardiin, jotta olisi päässyt smashäämään siinä onnistumatta.


Ei kommentteja: