sunnuntai 14. elokuuta 2016

#1139 BJJ-Klubi

BJJ-Klubilla aloitettiin uusi kausi käymällä ensin Tompan johdolla lyömisen perusteita. Käytiin läpi postuuraa sekä vasen- ja oikea suora.

Klubilla aloitettiin Ryan Hall:n selkäkontrolli-setti ja ensimmäisenä tutustuttiin niinsanoittuihin selkäkontrollin "fundamental-liikkeisiin" - eli Turvavyö, Kiikkustuoli ja spinni. Näitä tullaa drillaamaan lämmittelynä koko syksy ja noiden ympärille aletaan sitten kutomaan kontrollin yksityiskohtia. Kun selän kontrollointi alkaa olla ainakin teoriassa hanskassa, niin aletaan pikkuhiljaa lisäilemään lopetuksia ohjelmaan.

Tälläisellä ohjelmalla jatketaan tänä syksynä. Eli ideana kuten aina ennenkin Klubilla, on että tunnit perustuvat edellisillä tunneillä käytyihin juttuihin, joita toki kerrataan paljon. Mutta toivoisin, että klubilla kävijät pyrkisivät käymään suht säännöllisesti, jolloin ei tarvitse selittää perusliikkeita joka kerta. ;)

Tässä videoklippi jossa kooste asioista mitä käydään läpi syksyn mittaan - mukana myös sunnuntaina läpikäydyt spinni, turvavyö ja kiikkustuoli (Spin, Harness, Chair sit)



Ei kommentteja: