sunnuntai 20. marraskuuta 2016

#1162 BJJ-Klubi

Tänään klubilla oli taas mainio porukka. Tomppa veti meillä hyvät nyrkkeily-kombot ja sitten drillattiin selkäkontrollidriliä.

Hyökkäyksinä kerrattiin Bow-n-Arrow ja uutena tilanne missä kaveri kampeaa Bow-n-Arrowin hausta kilppariin josta hyökätään sitten kellokuristuksella. Jos kaveri siitä sitten pakittaa takaisin kyljelleen, niin palataan takaisin hyökäämään Bow-n-Arrowilla.

Loppusparrit vedettiin sitten lähdöllä selästä neliminuuttisia. Tuli taas todettua, että neljässä minuutissa ei ihan helposti ketään lopeta joka puolustaa hyvin ja toisin päin jos kaverilla on hookit ja turvavyö selässä, niin neljässä minuutissa ehtii ehkä just pakenemaan tilanteesta.

Päivän suurin opetus oli, kun painin Oskarin kanssa ja treenin jälkeen mainitsin Oskarille, että olipas sillä hyvä tasapaino ja vastaliikkeet, kun en saanut deepistä sweepattua. Oskari mainitsi, että se oli hänelle tuttu positio alta ja osaa olla päällä sen takia ja hän itse kaivaa siitä aina lock downin ja electricchairin...  Tuli ihan "mind blown" fiilis kun Oskari näytti miten deepistä mennään lockdowniin ja siitä sweeppi. Suoraan pelikirjaan. Ihan parhautta. :D



Kivaa oli paitsi vissiin Aharonilla, kun se sai treeneistä facepalmin... 


Ei kommentteja: