maanantai 28. marraskuuta 2016

Harmaakarhujen Steffi Holmström SM-Kisoissa.

Harmaakarhujen kisakone Steffi kävi SM-kisoissa ottamassa nuorisosta mittaa. Ensimmäisellä kierroksella eteen osui Jesse Urholin.

Suhteellisen kova veto vaikka tappio tulikin, kun 45 vuotiaana vetää täydet 10 minuuttia Suomen BJJ-Rankin nro 2:sta vastaan ja häviää pisteillä. Urholinilla on kuitenkin aika huikea kisameriitti: Won: 95(91%) Lost: 9 Submissions: 67 (64%). Ei voi kuin ottaa hattu päästä ja arvostaa. Hyvä Steffi.

EDIT: Urholin nousi näemmä SM-Kisojen suorituksellaan Ranking 1#:ksi. Onneksi olkoon siitäkin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, tuo on kyllä kova veto! Urholinit taitaa olla alle 30v...

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tuo todella kova suoritus, mutta en antaisi juurikaan arvoa sille ettei tullut lopetetuksi. Kisoissa kuitenkin lähtökohtaisesti ainoastaan erän voittajalla on väliä. Mikäli lähtee pelkästään puolustautumaan ja häviää matsin 25-0, niin ei siinä kauheasti ole jälkipolville kerrottavaa. Siitä huolimatta annan myös täyden rispektin osallistumisesta kisoihin ja siitä että lähti ottamaan matsia. Liian moni jää mukavuusalueelleen ja tuudittautuu tekosyihin. Kisat on vain kisoja, eikä ne oikeastaan kiinnosta edes juuri ketään. Itse jokainen itselleen ne "paineet" luo.

Kristian kirjoitti...

No, Steffi ei todellakaan lähtenyt "vain puolustamaa", vaan kampesi useamman kerran pystyyn ja haki alasvientejä jne. Urholin oli vaan sen verran taitavampi, että takkiin tuli.

Kristian kirjoitti...

.... ja siis olen todellakin samaa mieltä, että kisoihin ei mennä "vain puolustamaan" vaan voittamaan ja jos tunnet Steffin, niin se kaveri hakee aina voittoa vaikka vastassa olisi kuka. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ok. Katsoin kyllä matsia paikan päällä, mutta vähän ohimennen kun oli omatkin matsit siinä. No enivei, kova suoritus. Nyt kun taas roppakaupalla saatiin uusia bläkbelttejä, niin olisko aika tehdä taas haastatteluja? Niitä oli mukava lukea...

Kristian kirjoitti...

Joo, koitan saada kavereita vastailemaan... monet noista blackbelteistä on kovempia painimaan kuin vastailemaan kysymyksiin. ;) Pysytkö anonyyminä vai juttlenko jonkun tutun kanssa?