perjantai 27. heinäkuuta 2018

#1335 BJJ - Tarifa Fight Team

Nyt on lomailtu ihan huolella - joogaa ja kuntosalia ja muutenkin kehon palauttelua. En ollut muistanutkaan miltä tuntuu, kun mihinkään ei kolota. :D

Alku viikosta huomasin BJJ Globetrotters:n Facebook sivulla, että Tarifassa on pieni BJJ porukka jonka opettaja oli joutunut lopettamaan ja huutelivat, josko Globetrotterissin porukasta joku haluaisi viettää lomaa Tarifassa ja samalla vetää treenejä (suosittelen. Tarifa on aivan huippu paikka). Laitoin viestiä, että minulla on loma loppumetreillä, mutta mielellään tulen yhdet treenit vetämään.

Tänään sitten kävin Tarifassa. Tarifa Fight Teamin ovella minua oli vastassa saksalainen Markus joka esitteli paikat. Sali oli noin meidän Rastilan salin kokoinen. Todella siisti, hyvät suihkut, ilmastointi jne. Eli puitteet olivat kohdallaan. Paikalle saapui pieni porukka ja kävimme läpi Arm-triangle, Ezekiel, Darce setin sivusidonnasta - riippuen kaverin reaktiosta. Käytimme myös jonkin aikaa itse kuristuksen anatomiaan ja hyvin näytti kavereille homma uppoavan. Lopuksi muutama erä tehtävä-sparria sivusidonnasta.

Kivaa oli ja jos olette Tarifan suunnalla, niin käykää ihmeessä tutustumassa tai vetämässä kavereille treeniä. Yhteyshenkilö Markus Kasanmascheff löytyy BJJ-Globtrotters ryhmästä.

Kuvat: Miisa Salo





Ei kommentteja: