tiistai 8. joulukuuta 2020

2020 ja BJJ

Tämä vuosi on ollut lievästä sanottuna haasteellinen BJJ:n treenaamisen kannalta. Keväällä meni reilu kuukausi ihmetellessä, että "KUALLAANKO ME KAIKKI" ja sitten tuli todettua että todennäköisyys on aika pieni. 

Perustettiin pieni muutaman kaverin ryhmä, jotka kaikki olivat etätöissä kotona - eli lähikontaktit aika vähissä normielämässä. Tällä porukalla on onnistuttu vetämään 1-3 BJJ treeniä käytännössä koko vuosi, jonka aikana ollaan käyty Danaherin Triangeli- ja Jalkalukko-settejä läpi.

Nyt on Jalkalukoista menossa viimeinen DVD ja on ollut aika silmiä avaavaa. Hienoa huomata, että tällä duunilla on saavutettu tilanne, mikä aikoinaan tapahtui kimuran kanssa, eli kun tarpeeksi drillataan ja keskitytään asiaan niin niitä kimuroita ja nyt jalkalukkoja alkaa näkymään joka positiosta. 

Tämän ryhmän lisäksi keväällä tuli hankittua TRX-hihnat kotiin ja niillä on tullut treenattua noin kolme kertaa viikossa, jonka johdosta taidan olla paremmassa kunnossa nyt kuin olen ollut vuosiin. Toivotaan, että tilanne tästä aukeaa nopeasti ja päästään taas vapaasti tatamille könyämään. Tsemppiä kaikille - kyllä tämä tästä. :) 

Ei kommentteja: