perjantai 25. huhtikuuta 2008

#98 Alex Monsalve - 3. Päivä

Tänään oli vuorossa lukkopainiharjoitukset, mutta aloitimme perinteisellä piirillä ja sitten työnnettiin, vedettiin ja kannettiin kaveria.

Lämmityksen oloisina tekniikoina käytiin alasvientejä - Double leg edestä, viistosta sivulta ja "kamppaamalla".

Tekniikkana oli ohitus ja mounttiin meno ja siitä kuristus.

1. Avaus alhaalta samalla tavalla, kuin Gi päällä maanantaina, mutta sitten otetaan vain yhdestä jalasta tiukasti molemmilla käsillä kiinni (cable-grip ote). Muista katsoa, että toisen käden kyynerpää on sisällä, koska muuten on vaara jäädä triangeliin. Kun jalka on saatu olkapäälle, itse ohitus tapahtuu samalla tavalla kuin Gi päällä. Jalat suoraksi taakse ja sitten mashataan eteenpäin. Pää ohituksen puoleista olkapäätä kohtia ja kun on kierretty noin 90-asteeseen työnnetään lantio maahan, jolloin vastustustajan jalka pompsahtaa olkapäältä ja pääset sivusidontaan.

2. Olessa sivusidonnassa vastustaja on kääntynyt puolittan kyljelleen selkä sinua kohti. Avaa käsillä pakettia suoristamalla jalasta ja kädestä. Nouse mounttiin.

3. Mene viistosti toiselle puolelle mountissa ja työnnä kyynerpäällä vastustaja nippuun niin, että vastustajan niska tulee kainaloon. Ota kiertäen leuasta kiinni ja tuo toinen käsi vatsan alta ja ota toisesta kädestä kiinni. Vedä kyynerpäät sisään ja nouse päkiölle ja kurista "nosta hattu päähän" liikkeellä.

Painit: Guardista ja vaihto, kun pääsee ohi, lopetus tai sweeppi.

1. Se uusi Pekan Pomo. Otin tosi kevyesti, kun sillä oli kylkiluu rikki. Rikoin posturea ja pidin guardissa. Sitten Panu loukkaantui vieressä ja ihmeteltiin sitä ja päätettiin jatkaa toisin päin. Menin ohi tunnilla opetetulla tavalla.

2. En muista muita paineja nyt... illalla lisää...

Vapaata painia polvilta:

1. Panu (Oli kuulemma) OK. Vedin guardiin ja sain rubberguardin. En oikein muistanut mitään loputista rubberguardista, jotten avasin sen ja yritin swiipata. Epäonnistuin, mutta aukesi mahdollisuus mennä selkään. Sain bodytriangelin, mutta Panu suojasi kaulaa hyvin. Käännyttiin keljelleen ja nousin siitä mounttiin. Ihmettelin ääneen miten siitä voisi kuristaa ja en muistanut, että juurihan se oli opetettu.. Doh.

Pitää kirjoittaa lisää illalla... Nyt viemään Oliveria pitämään TKD näytöstä...

Ei kommentteja: