tiistai 29. huhtikuuta 2008

#101 Alex Monsalve - 5. Päivä - Take Two

Noniin, nyt on saanut vähän hengittää ja palautua. Rintalastan reuna (mihin kylkiluut kiinnittyvät) sai siis vähän kyytiä eilen ja on aika hellänä, joten Buranalla mennään. Toivottavasti palautuu huomiseen - pidän kiinni periaatteesta, että en treenaa särkylääkkeen vaikutuksen alaisena, eli tänään pitää vielä illalla popsia Buranat ja sitten aamulla ihmetellä missä mennään.

Eilen harjoiteltiin pakenemista, kun joku on tullut selkään. Muuten mentiin aika lailla samoilla ohjeilla kuin Lucio, mutta alun silta toisen päälle vedettiin todella ylös ja suoraan. Siitä saa kyllä helposti body tiangelin, mutta Alex näytti miten siitä selvitään. Helvetillinen jalka lukko tuli heti kun yritin tehdä sitä Alexille.

Painit: Ensin painittiin, niin että lähdettiin selästä istualteen ja ja vaihtui jos takana oleva sai lopetettua. Sitten otettiin normaalia painia polvilta.

Miikka: En saanut kertaakaan lopetettua :( Kylki hajosi viimeisessä kun vedin armbarin takaa ja, kun Miikka riuhtoi irti, siirryin triangeliin ja Miikka tempaisi sivuttaissuuntaan ja runttasi polvensa luultavasti juuri tuohon rintalastan sivuun, joka sitten rusahti. Ei vain kirveelläkään pysy tuossa vauhdissa. Pitää varmaan kokeilla jos yrittäisi pelata noiden riuhtojien kanssa paljon tiukempaa peliä. Nyt annan avoimella guardilla yms. liikaa tilaa liikkua.

Miikka: Kylki vaikeutti liikkumista, joten tuli turpaan tavallistakin enemmän.... :(

Timo: Jäin aika nopeasti alle, mutta sain puolustettua loppuun saakka. Nopeat minisillat ovat erittäin hyviä häiritsemään vastustajaa, kun hän yrittää ottaa lopetusotetta. Sain monta Amerikanaa yms. neutraloitua siltaamalla. Kyljen takia, en voinut shrimpata kunnolla, joten pakeneminen jäi vähän vajaaksi, mutta en minä varmaan Timon alta pois olisi päässyt vaikka olisin ollut hyvässä hapessakin.

Joku (V): Lopetin Mata Leolla.. :)

Marko: Lähdin ohittamaan guardia n-kertaa pari kertaa oli jopa lähellä ja molemmilla kerroilla tiedän missä tein virheen - enää ajan kysymys, kun pääsen guardista ohi. Muissa positioissa Marko lopetti minut n-kertaa. Harjoiteltiin lähinnä Guardin ohitusta.

Oopa: En pystynyt enää tekemään mitään - kunto loppu ja kylkeen sattui. Oopa veti alkuun vanhojen aikojen kunniaksi flying nilkkalukon... tap tap. Se on kyllä hieno. Muuten puolustin alta mountista loppu erän.

Kivaa oli - vaikka tuo typerä kylki ja huono kunto esti tekemästä sataprosenttisesti.

2 kommenttia:

Jii kirjoitti...

Mulla on tuo kylkiluiden reuna ollut kipeenä on/off joulukuusta :) Välillä kun joku rojahtaa päälle niin tuntuu todella inhalta... Mut en taputa!

No enivei, meitsi sai eilen ekan "tositilanne"-suoran käsilukon!!!. Sparrasin yhen jäbän kaa jonka nimeä en muista (valkovöinen, öbaut mun painoinen), se lähti ohittamaan mun guardia, tein hessuhoposviipin ja päädyin sen mounttiin s-asentoon - se syötti mulle käden suoraan naaman eteen ja yhtäkkiä mulle tuli "HEUREKA"-fiilis, tarrasin kiinni, vein toisen jalan naaman ohi ja lukotin! Oli kuin tie olisi auennut ja aika pysähtynyt! Oon ihan hullun tyytyväinen! TSAAAAAAAAAH!

Kristian kirjoitti...

Joo eiköhän se tästä... tänään menen treeneihin..

Käsilukosta: Jiuuuuuuuuuu Jitsuuuuuu!!!! >:D