keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

#102 Alex Monsalve - 6. Päivä

Alkulämmittelyinä juostiin, kyykättiin, punnerrettiin, sprawlattiin ja hypittiin.

Tekniikkana sivusidonnasta Triangeli ja North Southiin siirtyminen ja Kimura.

1. Käsi niskan alle ja työnnetään kauempana oleva käsi alas, niin että saa jalan heitettyä käden yli mounttiin ja pään alle. Ota jalasta kiinni ja sitten kierähdät olkapään yli niin, että toinen tulee päälle ja suljet Triangelin.

2. Sama alku, mutta vastustaja ottaa housuista kiinni. Lähde kiertämään north southiin - pidä samalla kädestä kiinni. Jätä lähipuolen polvi hauiksen päälle. Niputa vastustaja jalkojen väliin ja nosta käsi kimuraan.

Painit: Normaali painia polvilta - Kylki kipeänä, päätin että lähden hakemaan guardin ohitusta - eli en halunnut jäädä alle.

Teo (P4): Otin gripit kiinni ja nousin ylös. Josnkin aikaa väännettyämme pääsin yllätykseksi guardista ohi ja sivusidontaan. Otin Harness-otteen ja pelasin niin varman päälle, kuin mahdollista. Eli erittäin tiukkaa sivusidontaa. Maksimoin painon päällä ja vedin harnessilla tarpeen mukaan kohti. Yritin muutaman kerran nousta polvi-vatsalle mutta Teo reagoi heti, niin että totesin, että on parempi jatkaa "tiukalla otteella". Käännyin reverse-sivusidontaan ja odottelin hyvää hetkeä mounttiin nousemiselle. Hämäsin pari kertaan ja Teo reagoi, joten löystin vähän ja olin kääntyväni takaisin normaaliin sivusidontaan, mutta heitinkin jalan yli ja pääsin mounttiin. Siirryin matalaan mounttiin ja jalat grapewine asentoon hookeiksi. Lähdin hakemaan Ezekieliä. Käsi niskan alta, pää alas Teon pään viereen, uin toisen käden niin, että toinenkäsi eliminoituu. Lähdin työntämään kättä ezekieliin. Teo työnsi toiselta puolelta kaulasta vastaan, niin että en saanut kättä kohdallee ja en halua voimalla runnoa. Nousin nopeasti korkeaan mounttiin ja lähdin hakemaan kauluskuristusta. Teo puolusti ja siirryin S-mounttiin, mutta paino oli liiaksi sivulla ja Teo swiippasi. Otin suljetun guardin ja nostin jalat nopeasti Rubber-guardiin pidin Teoa aika pitkään siinä ja lähdin hakemaan omoplataa, kun Teo nappasi nilkasta kiinni ja teki sovelletun nilkkalukon tap tap... Jatkettiin ja kello soi.

Timo (R) Lähdin taas hakemaan ohitusta, mutta Timo nousi myös ylös ja sitoi jalkaa. Päätin vetää guardiin, ennen kuin lentäisin jollain heitolla tms. tonttiin. :) Timo pääsi aika helposti guardistani ohi ja sitten hetken päästä taputin kuristukseen, jonka itse ystävällisesti kiristin. Jatkettiin, mutta en oikein muista mitä sitten tapahtui.

Miikka (S) Kylki alkoi olla aika hellänä, joten päätettiin että ohitellaan guardeja.

Juho (V) En päässyt alusta päälle, joten puolustin koko erän. Kyljen kanssa ei pahemmin alta päässyt pois - en kyllä varmaan Johon kanssa muutenkaan olisi päässyt. :)

Ei kommentteja: