tiistai 13. toukokuuta 2008

#107 Alliance Frankfurt - Darius

Ajoin suoraan töistä taksilla noin 20 minuuttia Alliance Frankfurtin salille. Sali on voin puolitoista kertaa Metsälän kokoinen ja osana kuntosalia. Darius oli vastassa ja esitteli ystävällisesti salia. Treenit olivat klo 1700, joten Darius selitti että niihin ei yleensä tulekkaan montaa harjoittelijaa. Kun treenita alkoivat, oli paikalle Dariuksen ja minun lisäksi kaksi purppuravyötä (muuta natsa) ja yksi valkovöinen kaveri. Aloitettiin aika Alexmaisilla lämmittelyillä, joten lämmintä riitti ja sitten tehtiin tekniikkaa.

1. Toinen on kilpparissa ja olet toisella kyljellä polvi jalan ja käden välissä ja toinen jalka postaa tukena etuviistossa. Kilpparissa oleva kaveri yrittää napata jalkaa, jolloin sprawlataan tukena olevalla jalalla ja työnnetään kyynertaipeella alla olevan päätä vastakkaiseen suuntaan.

2. Kello kuristus

3. Aloitusote sama, kuin kellokuristuksessa, mutta ulompi käsi siirtyy vyölle ja sitä tukena käyttäen noustaan ylös. Pyöräytä jalka oman kauluksessa olevan käden yli kaulalle istahda samalla selän päälle. Ota vyöllä olleella kädellä ulkopuolen jalasta kiinni ja pyörähdä etummaisen olkapään yli vetäen vastustajan mukana. Kiristä kuristus työntämällä jalkaa niskaan ja vetämällä kädellä kauluksesta. Aika hieno... :)

Painit - normaalia polviltaan.

1. Purppura 2 natsaa - Täysi teurastus - otti ihan rauhallisesti, mutta minulla ei ollut mitään jakoa - ei mitään. Taputti minut vissuun neljä kertaa viidessä minuutissa. En saanut kertaakaan peliä edes käyntiin, kun jo vietiin johonkin suuntaan. Aika turhauttavaa...

2. Darius (Ruskea - kaksi natsaa). Antoi minulle enemmän tilaa lähteä pelaamaan, mutta aika nopeasta jäin triangeliin, jota yritin kyllä puolustaa melkein minuutin. Suraavaksi jäin johonkin kuristukseen. Viimeiseksi lähdin ylhäältä ohittamaan ja olinkin jo saanut aika hyvin stakattua, mutta Darius ponnista lantion ylös ja nappasi käteni armbariin. Lähdin puolustamaan ja vedin kättä koukkuun. Darius päätti vääntä kättä viistoon vähän amerikanan suuntaisesti ja minä olin samalla hetkellä tempaisemassa kättäni ulos armbarista, koska tunsin otteen löystyvän vaikka se olikin vain suunnan vaihto... Kyynerpäästä kuului KRUUKRUKRUUUZZZ.... . .. .... kakka. Ei ollut oikeastaan kenenkään vika. Joten ei voi olla mitenkään vihainen itselleen tai muille. Tuollaista sattuu, mutta olisi voinut jäädä väliin.

Nyt ei sitten enää treenata Saksassa ja jään Xtreme Couture treenitkin ensiviikolla käymättä. Se kyllä ottaa aivoon aika tukevasti. Sanoinko jo, että ottaa päähän. Niin siis harmittaa.... aika paljon. Harmittaa siis... Noilta Saksalaisilta olisi voinut oppia paljon... taitavia kavereita.

Nojoo... Darius oli hauska tyyppi ja toivotti kaikki Alliance Suomen kaverit treenaamaan salilleen. Minulta se ei veloittanut mitään ja sainoi, että olen aina tervetullut treenaamaan, kun olen Frankfurtissa. Kertoi vähän omia taustojaan. Asui kertomansa mukaan Kaliforniassa Gracie possen naapurissa 90-luvun puolivälissä ennen UFC-aikoja ja kävi treenaamassa Roycen kanssa niiden autotallissa muutamia kertoja. Harrasti silloin kick boxingia ja aloitti BJJ:n vakavan treenaamisen vasta muutamaa vuotta myöhemmin Saksassa.

2 kommenttia:

Jii kirjoitti...

No voi perse tuon sun kyynärpään kanssa :( I feel you....

Kristian kirjoitti...

Joo, sapettaa tämmöset, kun olisi mahtava tilaisuus treenailla uusissa paikoissa ja sitten rikkoo itsensä ensimmäisissä treeneissä. Vähän kun menisi Åreen viikoksi ja pyörä hajoiaisi ensimmäisessä laskussa. No joo. Kädessä on kuitenkin koko liikerata tallella ja sattuu vaan jos yrittää käyttää voimaa sillä, joten ehkä tämä tästä muutaman viikon päästä on taas kevyessä treenikunnossa. Toivotaan...