maanantai 5. toukokuuta 2008

# 106 Perustekniikka 12 - Jesse

Lämmiteltiin Alexmaisella kuntopiirillä ja sitten painittiin pari erää 60% positiopainia.

Tekniikkana oli kaksi Halfguardista vapautumista.

1. Ota underhook kauemmanpuoleisella kädellä ja siirrä pää vastustajan lähemmän puoleisen olkapään viereen otsa lattiaan. Nouse päkiöille mahdollisimman pystyyn ja pidä tasapaino leveänä. Voit hypyttää niin, että polvi tulee irti half-guardista ja sitten siirrät polven lähmmälle puolelle. Pidä pää edelleen matalalla ja tarvittaessa auta toisella jalalla nilkka irti. Siirry sivusidontaan.

2. Jos et saa underhookkia niin pidä niskan takaa kiinni ja käänny "reverse" asentoon. Työnnä vastustajan polvi oman polvesi yli. Käänny mounttiin ja työnnä käsi korkalle kainaloon, jotta vastustaja ei pääse työntämään polvea takaisin. Irroita nilkka tarvittaessa toisella jalalla.

Painit - Tavallista painia

1. Mikael (v3) lähtee aina vauhdilla polvilta ohittamaan ja en ehdi reagoimaan, joten pääsin taas sivusidontaan alle. Kaivoin halfguardin. Lockdown, Whipup ja Oldschool ja pääsin taas päälle sivusidontaan, mutta sitten turasin jotain ja jouduin alle. Mikael kuristi minut taas samalla rättikuristuksella, jota vastaan en osaa puolustatua. Ei auttanut vaikka käsi oli välissä. Siihen tulee niin paljon voimaa vartalon käännöstä, että tekee samalla neck crankin.

2. Joku (v) Pääsin päälle ja kaveri riuhtoi hulluna, jouduin kerran alle ja swiippasin takaisin päälle ja otin kauluskuristuksen, jota en ehtinyt viedä loppuun ennen kuin kello soi.

3. Peter (v4) pyörittiin ja aika loppui. En muista yksityiskohtia - tasaista oli.

Ei kommentteja: