perjantai 23. toukokuuta 2008

#108 Team Mica (Machado) Las Vegas

Tänään menin Team Mica:n salille treenaamaan ja tapasin IRL jiujitsuforums tuttavan Ericin. Saavuin salille noin viittä vaille kuusi liikenteen takia joten tuli aika kiire. Opettajana oli itse Mica.

Lämmittelyt olivat aika samanlaiset kuin meillä kotisuomessakin ja sitten mentiin tekniikkaan.

Butterfly-guardin ohitus:

1. Ota vastakkaisen jalan polven alta toisesta jalasta kiinni ja toinen käsi menee kaulan vierestä ja ottaa selästä kiinni. Ohituspuolen jalka nousee päkiälle ja polvi kierähtää vastustaja polven alle ja siitä lantio alas ja ohi.

2. Otetaan jaloista "over under" otteet ja työnnetään päällä vastustaja selälleen. Lantio laskeutuu vastustajan jalan päälle jalat levällään ja lukitsee vastustajan alle. "over"-käsi työntää vastustajan jalan alle ja siirtyy ottamaan niskan takaa kiinni ja könytään ohi. Todella hyvän oloinen tekniikka.

Painit - kyynerpää ehti ottamasta ihan 100%, kun kokoajan piti varoa sitä:
Mustavöinen möhkäle. Pyörittiin 5 minuuttia ja oli todella kivaa. Kaveri antoi hyvin tehdä tekniikkaa, mutta vastasi koko ajan omilla tekniikoilla pitäen haasteellisena. Yritti kuristaa kaksi kertaa, mutta väkäleukani ja kilpikonnaniskani pelasti minut taas. :D

Eric - sinivöinen. Söhläsin lähdöstä ja Eric pääsi ohi ja sivusidontaan. Päästin tahallaan mounttiin, mutta kaappasin mounttiin noususta samantien vastakkaiselle puolelle halfguardin ja lockdownin. Eric kääntyi reverse-asentoon ja kurotti nilkkaani ja teki rauhallisesti nilkkalukon. Olin ihan WTF, kun noita ei ole tehty ikinä. Jatkettiin ja vedin Ericin guardiin, josta se teki rannelukon.. :D taas olin WTF. Sitten loppuikin aika ja piti lähteä taas hostaamaan asiakkaita. Kivaa oli vaikka paineihin ei ihan kunnolla päässytkään mukaan.

Ei kommentteja: