torstai 12. kesäkuuta 2008

#112 BJJ - Timo

Lämmiteltiin piirillä ja tekemällä räjähtäviä punnerruksia yms. Minä en paljoa räjähdellyt, koska tunnun oman ruhoni joka räjähtää jos yrittää räjähtää ilman, että kaikki paikat on kunnolla lämpimiä ja sitten ei enää rähähdellä vähään aikaan. Eli räjähtelin varovasti ja muistelin niitä aikoja, kun vielä pystyi räjähtämään kylmiltään... :D Nojoo.. itsesäälissä kieriminen loppuu nyt ja itse harjoutukseen. 

Tekniikkana oli Butter... eikun hookguardia:

1. Kainalon alta selästä tai vyöstä kiinni ja siirretään lantiota sivuun. Toisella kädellä toisesta kädestä kiinni ja lähdetään kaatumaan kyljelleen taakse ja nostetaan kooukkaavaa jalkaa. Kun vastustaja on "lakipisteessä" pyörähdetään sivulle ja siitä sivusidontaan.

2. Vastusta ja ottaa polven päältä kiinni. Kädestä kiinni ja sitten työnnetään käsi jalkojen väliin ja siiten sama swiippi. 

3. Vastustaja puolustaa nostamalla jalan ylös. "vaihdetaan puolta" ja swiipataan toisella jalalla.

Painit: 

Jocke: Perus pyörimistä, kumpikin oli vuorotellen päällä. Jocke puolusti mouttia nyt paljon "vihaisemmin" ja en saanut pidettyä sitä.

Mikael: Mikael tuttuun tapaansa kuristi minut heti lähdöstä jollain youtube-kuristuksella mitä en ollut ennen kokenut. Suoraan lähdöstä ottin kauluksesta kiinni. Pyöräytti käden pään ympäri ja kiristi. Tarkemmin ajateltuna Marko on tainut kerran kuristaa minut samalla. Aloitettiin uudestaan - Mikael lähti ohi. Otin halfguardin, lockdown, whipup, pääsin polvilleen ja siitä single leg takedown ja sivusidontaan. Siitä mounttiin, Pidin vähän aikaa ja en saanut ezekieliä, nousin "ylämounttiin" ja hain käsilukkoa, mutta Mikael swiippasi ja pääsi sivusidontaan. Puolustin vähän aikaa ja pääsin polvilleni ja aika loppui.

Timo: Jäin aika alussa hienoon Amerikanaan jalalla guardista. Sitten pääsin parikertaa halguardiin päältä, mutta Timo ei päästänyt pidemmällä ja lopulta siippasi tunnilla opitulla 2. swiipillä ja sitten kuristi minut takaa/sivulta.  Aloitettiin uudestaan ja timo meni ohi. Olin alla, mutta sitten muistin eilen katsomani Roy Harrisin Seminaarin, missä käytiin open guardia läpi ja kadellä työntämisen periaatetta. Tuntui vähän tylyltä työnnellä toista naamasta sivuun, kun oli tulossa ohi, mutta hemmetin tehokkaalta. Pääsin kaksi kertaa jaloilleni, kun Timo oli jo jalkojen ohi ja ilma naamasta työntämistä Timo olisi varmasti tullut ohi. Tuota pitää tutkia lisää. Jos Timo satut lukemaan tätä, niin voitko kommentoida tuota päästä työntämistä ja sen tehokkuutta/vaaroja. 

Sininen vyö: Olin ihan finaalissa ja tästä on turha paljoa kirjoitella. Taputin kaksi kertaa ja pääsin kerran guardista ohi... ja sitten loppui virta totaalisesti...

Se sinivöinen: Olin ihan 

Ei kommentteja: