maanantai 9. kesäkuuta 2008

#111 Perustekniikka 17 - Jesse

Olen pudonnut reissun takia luvuista monesko perustekniikkatunti mikäkin on. Pitää selvittää tällä viikolla.

Lämmittelyt: Lämmiteltiin tekemällä monta erilaista single leg alasvienti variaatiota ja yksi puolustus.

Tekniikka:

1. Pakeneminen NorthSouth asennosta. Ota vyöstä kiinni ja heiluta jalkoja niin, että vastustajan pää tulee jommalle kummalle puolelle vatsaasi. Sitten tee "ukemia" taaksepäin, niin että saat toisen hookin sisään. Käytä kättä tukena ja kiipeä selkään.

2. Sama, mutta pyöräytetäänkin syliin.

Painit: 8 minuuttia Jocke.

Pääsin sivusidontaan alotuksesta ja siitä mounttiin. sain pidettyä mounttia hyvin. Jocke sai swiipattua minut alle ja pääsi sivusidontaan ja mounttiin. Sain sillattua halfguardiin ja siitä lockdownin kiinni ja sweepettua Jocken pois päältäni, mutta en ehtinyt itse päälle, joten käännyin kilppariin. Jocke tuli selkään, mutta ei ehtinyt laittaa hookkeja, kun kippasin hänet yli ja pääsin sivusidontaan. Siirryin mounttiin ja pidin sitä, kunnes sain käsitriangelin, jonka kiristin hypäämällä sivusidontaan...tap tap. Jatkettiin ja vedin alusta guardiin ja siitä rubberguardiin, joka piti todella hyvin. Aloin virittämään omoplataa, mutta ei ollut tilaa, joten vaihdoin kyynerlukkoon, jota Jocke puolusti hyvin.... aika loppui.

1 kommentti:

Jii kirjoitti...

Toi oli tunti nro 17.

Mulla meni alaselkä ihan juntturaan me-iltana (jonkunlainen iskias tms..) mutta nyt alkaa jo helpottaa. Jos hyvin käy niin pääsen huomenna painii.