sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

#110 Perustekniikka 15 - Timo

Alkulämmittelynä peruspyörittelyä ja sitten painia. Oli kiva painia pitkästä aikaa vähän aikaa sitten aloittaneen kanssa, kun pystyi tekemeen mitä halusi. Siirryin positiosta toiseen ja neuvoin kaveria miten paetaan mountista ja päädyin alle. Swiippasin ja neuvoin ohitusta, päästin mounttiin annoin lopettaa jne. Kivaa kevyttä pyörimistä.

Tekniikkana käytiin guardiin "vetämistä".

1. Kyynernertaipeesta ja kauluksesta (ylhäältä, jotta ei tule rannelukkoa) kiinni. Kyynerpäästä pitävän käden puoleleinen jalka ensin ylös ja sitten toinen jalka hyppää guardiin. Pää katsoo taakse, jotta saadaan kaveri mukaan alas. Sitten jalat kiipeävät ylemmäs ja jalka siirretään pään yli ja napata kyynerlukko.

2. Sama alku, mutta tehdään "hessuhopo". Pidä guardi kiinni ja mutta pudota lantio vastustajan jalkojen väliin ja purista polvet yhteen. Ota jaloista kiinni ja sweeppaa vastustaja selälleen. Jos vastusta ojentaa käden estääkseen mounttiin tulemista, ota kädestä kiinnin ja työnnä lantio kainaloon, heitä jalka pään yli ja ota kyynerlukko.

3. Sama alku ja lopetus, mutta sweeppi tehdään vain toiselle puolelle. tempaise jalasta sisäpuolelta kiinni ja samalla väännä lantiolla samaan suuntaan. Toinen käsi työntää korvan vierestä "vauhtia".

Painit Jessen kanssa pystystä 10minuuttia. Jesse pyörittiin teknistä painia ja tehtiin paljon. Jesse lopetti minut kerran kiertävällä kyynerlukolla ja pääsi lopussa selkään, kun hyppäsin syliin.. :D

1 kommentti:

Jii kirjoitti...

Tää oli muistaakseni tunti 15.