maanantai 23. kesäkuuta 2008

# 114 Lucio Seminaari - Heracles Riihimäki

Aamulla lähdettiin koko perhe kohti Riihimäkeä ja Lucion seminaaria. "Vapari-Teo" veti alkulämmittelyt ja sitten mentiin tekniikkaan.

Teemana oli Triangeli ja alkusi harjoiteltiin lantion liikuttamista ilman paria ja sitten parin kanssa. Sitten puolustettiin "jalkaolkapäällä-ohitusta" pyöräyttämällä lantio kainalon alle päätyen itse niskalle "Markomaiseen" sykkyrään.

1. Triangeli, kun vastustaja lähtee avaamaan guardia kädellä selän takaa.

Puolustetaan kuten opeteltiin ja takaisin pyörähtäessä otetaan saman puolen kädestä hihasta kiinni ja toisella kädellä vedä hauiksesta kättä vatsan yli. Käden puoleinen jalka lantiolla ja sillä ponnistetaan kulmaa samalla, kun heität toisen jalan vastustajan käden yli olkapäälle. Kulmaa pitää olla niin, että sääriluu on hartioiden suuntaisesti. Lukitse triangeli heittämällä lantiolla ollut jalka nilkan yli. Ota päästä kiinni ja nosta lantiota kiristääksesi triangelin.

2. Sama aloitus, mutta kaveri nostaa päätä ylös triangeli puolustuksena - heitetään jalka pään yli ja otetaan armbar.

Painit Guardista.

1. Valkovöinen juuri aloittanut nuori kaveri. Menin guardiin ja kaveri roikkuin vimmatusti suljetussa guardissa ja en millään saanut sitä auki, kun en viitsinyt käyttää kokoylivoimaani. Siinä yrittäessäni meinasin vielä jäädä kyynerlukkoonkin. Lopuksi menin häröllä pyörähdyksellä "ala jesse" ohi ja istahdin kaverin kamanpäälle ja siitä kellahdin huonossa tasapainossa selälleni. Kaveri sai swiippipisteet. Ei aina hyvin mee.... :)

2. Sininen neljä natsaa. Kaveri käveli minun yli ylivoimaisella tekniikalla. Tyynen rauhallisesti avasi guardinin ja tuli ohi. Ei auttamut rubberguarditkaan... höh. Vasta viimeisellä minuutilla, kun tajusin lähteä ohittamaan pystystä pääsin ohi.

3. Sinivöinen. Aika tasaista. Könyttiin 5 minuuttia ja se pääsi kerran ohi vaihdettiin ja pääsin kaksi kertaa jo halfguardiin ja lopuksi ohi. Pidin guardia, sain melkein triangelin, kaveri puolusti, vaihdoin omoplataan .... aika loppui.

4. Miisa. Pidin guardia ja otettiin lähinna tekniikka drillinä...

Ei kommentteja: