tiistai 17. kesäkuuta 2008

#113 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin nallepiiriä lönkyttelemällä ja sitten tehtiin eri suuntiin ukemeita.

Tekniikkaa:

Lonkkaheitto - vasemmalla kädelle hihasta kyynerpään kohdalta kiinni ja toisella kädellä kainalon alta vyöstä apinaotteella kiinni. Jalat ottavat "neliötanssi" liikkeet ja painoa pudotetaan alas samalla kuin lantio työnnetään vähän "yli" vastustajan keskilinjan. Vastustaja heitetään lonkan yli pyörähtämällä ja nostamalla jaloilla.

Jokuheitto - Melkein sama kuin edellinen, mutta paino on etujalalla ja takajalka "pyyhkäisee" kaverin nurin.

Niskalenkistä vapautumisia:

1. Heiluta jalkoja ja nykäise kyynerpää "sisään". Työnnä ylemmällä kädellä kaverin naamasta ja siirrä lantiota ulos niin, että pääset kääntymään polvilleen. Ota selkä.

2. Ota cable grip kaverin ympäriltä ja koukkaa jalalla hookki sisään. Lähe vetämään yläkropalla kaveria päälle ja sitten katkaravuta alakroppa toisen alle ja pyöräytä vastustaja yli ja ota sivusidonta.

3. Työnnä naamasta ja nosta toisen pää ylös ja nappaa jalalla pään yli työnnä jalalla kaveri selälleen.

Painit:

Jocke: Jocke veti heti alusta hienon saksi-sweepin ja sitten olin alla. Pakenin mountista ja pääsin lopuksi päälle ja sitten ähellettiin. Eli aikalailla samaan tyyliin kuin aina Jocken kanssa. Kivaa, mutta pitää alkaa aktiivisemmin kokeilemaan juttuja, koska nyt tunnemme jo toisten pelin niin hyvin.

Jesse: Jesse näytti sinisen ja purppuran eron ja sain tosissani juosta karkuun - en päässyt ja jäin kimuraan ja kyynerlukkoon. Hetken sain pidettyä avointa guardia, mutta minulta puuttuu vielä hyökkäykset avoimesta guardista - eli swiippeihin pitää keskittyä viimeistään syksyllä.

Ei kommentteja: