tiistai 2. syyskuuta 2008

#121 BJJ - Timo

Jännitti aika tunteella mennä taas treeneihin ja tarkoitus olikin ottaa rauhallisesti ja Miisa suostui pariksi. Lämmiteltiin hyvin, mikä sopi minulle mainiosti pitkän (noin kuukausi) tauon jälkeen.

Harjoiteltiin double leg takedownia ja sitten tekniikkana polvi vatsalle ja vastapuolen Juji.

Nosta polvi vatsalle, niin että et jätä turhaa tilaa noustessa. Vastustaja lähtee työntämään polvea pois, jolloin napataan käsi hauiksesta ja toisella kädellä kaulasta nostaen vedetään vastustaja "syliin". Tukijalka siirtyy pään ympäri kainalon lähelle ja paino pidetään "edessä". Pyörähdetään vastapuolella ja otetaan juji.

Painit:

Sovittiin Miisan kanssa, että otetaan Guardin ohituksia. Pidin guardia ja Miisa ohitteli.

Timon kanssa yksi erä semikevyesti. Timo otti todella siististi ja osasi antaa tapansa mukaan juuri oikean verran vastusta. Jäin yhteen triangeliin (joka jätettiin niskan takia kesken - eli putosin triangelin sisään ja todettiin että siinä olisin ollut ja sitten jatkettiin). Timon minuntasolle himmatun painin ansiosta pääsin varmaan ensimmäisen kerran elämässäni Timon Guardin ohi, mutta en saanut turvattua sivusidontaa, kun Timo lähti kääntymään kilppariin vastapuolelle. Yritin vielä hakea Kolumbialaista, mutta Timo jatkoi pyörintää ja en saanut pysäytettyä tilannetta kilppariin.

Äärimmäisen kivaa treenata pitkästä aikaa ja nyt jäädään ihmettelemään miten niska reagoi. illalla / huomenna sen tietää.

EDIT: Ei mitään ihmeempää tapahtunut niskalle - eli se on yhtä omituinen kuin ennen treenejä, joten nyt voi hissukseen aloittaa taas treenaamisen.

Ei kommentteja: