perjantai 5. syyskuuta 2008

#122 BJJ- Jesse

Loikittiin alkulämmöt ja sitten käytiin "reverse halfguardista" ja sitten "reverse sidecontrolista" pakenemisia.

Reverse Halfguard.

Koukit kauimmaisella jalalla toisen jalan alta ja vedät viskasta tai vyöstä selän suuntaan, jolloin päädyt sivusidontaan. Toisessa koukkastiin niin, että saatiin käsi myös jalan alta ja kauluksesta kiinni, jolloin oli tosi paljon helpompi kiepsauttaa vastustaja.

Reversen side control

Vino siltaa ja sitten vedetään kyynerpää sisään ja siitä joko polvilleen, sivusidontaan tai hyppy yli toiselle puolelle sivusidontaan. 

Sitten painittiin ( ja punnerrettii + vatsalihaksia - mikä oli outoa ja vähän ärsytti kun oli juuri "vauhdissa") Peterin kanssa. 

Peter oli saanut Marko vaikutteita ja lähti ButtScoot asennosta. X-Guard Pass:ia vaan peliin, mutta pitää näköjään päivittää pää videoilla, kun oli päässyt unohtumaan muutama kuvio. Paini meni lähinnä niin, että pääsin halfguardiin ja Peter yritti Eddie Bravo halfguard-muuveja, jotka tunnistan usissani :) tai sitten ja sitten yritin guardista ohi X-Passillä -> Peter nousi teknisen ylösnousun ja shoottasin jalkoihin ja päädyin Peterin guardiin ja pää Giljotiinissä. Peter oli niskaystävällinen ja päästä aika ajoissa jos oli lähdössä irti - eli ei jäänyt repimään. Sitten aika loppui.... niin ja tuossa välissä punnerreltiin muutamat setit. 

Niska oli aika hyvä ja huomenna nähdään mitä se tykkäsi normi vauhdilla painimisesta - oli kuitenkin aika kova tahti Peterin kanssa...

Ei kommentteja: