torstai 9. lokakuuta 2008

#128 BJJ - Timo

Nallepiiriä ja akrobatiaa alkulämmöiksi.. :D ja sitten käytiin avoimesta guardista sweeppejä.

Pitää käydä jossain vaiheessa nuo uudestaan läpi, koska en saanut niitä niin kulkemaan, että kannattaisi tähän kirjoittaa yksityiskohtia. Tuntuu, että tuollaiset advanced-sweepit ovat vielä kovin kaukana, kun perusjutuissakin on vielä paljon treenaamista. Noista on kyllä paljon hyötyä liikkumisen harjoittelussa, mutta ihan heti ei tulisi mieleen sparrissa kokeilla - tai kokeilla voi, mutta onnistuminen voi olla vielä aika kaukana... :D

Painit lähtivät guardista.

Jocke (s) päällä: Lähin rikkomaan posturea ja pyrin vapauttamaan oikeaa jalkaani, jotta saisin triangelin. Jalka lipsahti reideltä, kun työnsin sillä tilaa ja Jocke käytti tilaisuuden hienosti hyväkseen painamalla jalan maahan ja työntämällä polven läpi ja siitä ohi.

Punapukuinen nainen (V2) päällä: Sweeppasin perus lantiosweepillä.

En muista nimeä (v2) päällä: Rikoin posturea ja vähän aikaa hain kauluskuristusta. Puolusti ja vaihdoin armbariin. Oli ihan tiukasti kiinni, mutta kaveri sain pidettyä kädestä kiinni ja smashäsi hienosti ohi. Olisi pitänyt pyörähtää alle, mutta en muistanut... :)

Nuori (v2) päällä: Avasin guardin ja sweeppasin "käsi kiinni nilkasta, toinen hihasta, jalalla työntöä lantiosta ja koukkaus toisella jalalla"-sweepillä.

En muista nimeä (v2) päällä: Pidin guardia kiinni, työnsin toisella jalalla hauiksesta käden taakse ja triangeli kiinni. :D

Suomen mestari-nainen (s3) päällä: Avasin guardin ja tuli samantien ohi... :D Olipas nopea.

Joku (V) alla: Saulo pystyyn nousu, horjahdin ja käsi meinasi jäädä triangeliin. Selkä suoraksi ja käsi pois ja smashäys-ohitus.

Punapukuinen nainen (V2) päällä:
Avasin guardin ja sweeppasin "käsi kiinni nilkasta, toinen hihasta, jalalla työntöä lantiosta ja koukkaus toisella jalalla"-sweepillä.

Pave (s) päällä: Lähti hakemaan ezekieliä guardin sisältä!!! Eli antoi mahtavasti tilaa vetää underhookit ja siitä suoraan selkään.

En muista nimeä (v2): Avasin guardin ja pelasin spiderguardia ja siitä triangeli :D

Positioista lähtevä paini on älyttömän kivaa ja opettavaista, kun pystyy keskittymään yhteen asiaan kerralla ja hiomaan sitä. Timon ja Jessen open guard vinkit pelittivät hyvin ja triangelistä on tulossa lempitekniikkani.

Ei kommentteja: