torstai 23. lokakuuta 2008

#132 BJJ - Timo

Lämmittelyt: Perusjuoksua, olkapää jne. hippaa ja sitten liikkumisharjoituksia. Katkarapu, takaperin-ukemi, tekninen ylösnousu. 

Drillejä:
Sivusidonnasta, polvi rinnalle ja vastapuolen käsilukko. 
Jaettiin porukka puoliksi ja sitten avattiin guardia. 

Painit:
En tiedä nimeä (v): Kaveri pyysi, että otetaan kevyesti ja sitten otettiin. Tein yli rauhallisesti positiopainia ja lähdin guardista, avasin, ohitin, polvi vatsalle, vastapuolen käsilukko x 2. Sitten otin guardin ja pitelin sitä, yritin sweepata, mutta lipesi ja jäin alla halfguardiin. Tein Lockdown, Whipup ja sweeppi - siitä sivusidontaan ja mounttiin. Aikaloppui. 

Pave (S):  Nousin Paven guardista pystyy Secrets of the Gi-nousilla, eli sidoin toisen käden puvulla Paven selän takaa, mutta en saanut jalkoja auki ja palasin takaisin alas.  Sitten en muista yksityiskohtia, miten Pave joutui Guardiini. Sain triangelin kiinni ihan tiukkaan, mutta en pöhkönä aktiivisesti vienyt loppuun. Pave lähti nousemaan ylös sweeppasin ottamalla jalasta kiinni, jotta olisin päässyt mounttiin triangeli kiinni, mutta triangeli löystyi matkalla sen verran, että Pave repäisi sen irti. Sitten taas pyörittiin ja jäin alle ja Pave mounttasi minut ja sai Americanan kiinni, johon taputin saman tien - kyynerpäiden suojaksi... :I

Timo (R2): Olin tasaisesti pari "askelta" jäljessä ja meni aika lailla puolustustasteluksi. Kerran pääsin guardin ohi, mutta ei siitä pisteitä olisi tullut, kun en saanut rauhoitettua. 

Ei kommentteja: