tiistai 11. marraskuuta 2008

#135 BJJ - Timo

Lämmittelynä hyppimistä ja alasvientejä syksyn parhaan musiikin säestämänä. Alasvientejä pitäisi treenata enemmän, mutta kun ne on niin epämielyttäviä. Vanhalla luut koliseet pitkin tatamia ja muutenkin on kurjaa.. :D

Tekniikkana käytiin guardin avaus ja ohitus painamalla toinen jalka maahan ja koukkaamalla toinen jalka olkapäälle. Kauluksesta peukalosisällä ote ylhäältä kiinni ja toisella kädellä painetaan jalkaa maahan polven alapuolelta. Sitten olkapäällä olevan jalan puolella oleva polvi menee reiden yli ja eliminoidaan sisäpuolen käsi joko tunkemalla se naaman yli tai vetäisemällä se kainaloon.

Jos vastustaja vastustaa ohitusta blokkaamalla kädellä voidaan vaihtaa ohituksen suuntaa ja tehdä perus smashaus ohitus toiselle puolelle.

Painit:

Jocke (s): Äly kivaa taas painia, kun voi ottaa sopivan kovaa ja tietää, että ei tarvitse pelätä mitään typeriä riuhtaisuja yms. Voi kokeilla uusia juttuja rauhassa. Painin kohokohtana jalkalukkokamppailu. :D

Maula (v2): Vedin guardiin ja lähdin pelaamaan halfguardia - sain sviipattua, mutta jouduin guardiin. Lähdin ohittamaan rättiompeluohituksella - pääsin ohi sivusidontaan. Siitä mounttiin ja yritin kauluskuristaa ja jouduin sweepatuksi...doh. Olin taas guardissa... aika loppui..

Se iso (S): Oltiin molemmat aika piipussa. Eli "waiting for the moment, like a snake"-taktiikka käyttöön. Vedin laiskasti guardiin, mutta kaveri tuli kävelemällä läpi ja sivusidontaan. Happi meinasi loppua. Odotin, että lähtee liikkeelle, vedin kilpparin kautta guardiin. Siitä triangeli kiinni, mutta en saanut pidettyä posturea alhaalla, joten kaveri käveli ylitseni jolloin triangeli aukesi. pyörähdin takaisin guardiin. Tuli ohi ja mounttiin -ei vaan jaksanut. Roy Harris - BJJ for over 40 stallaus-puolustusasento käyttöön. Waiting for the moment.... LIKE A SNAKE!!... Sweeppasin ja olin taas guardissa. Aika oli loppumassa, joten yritin ehtiä napata rättiezekielin ja sainkin käden kaulalle asti, kun kello soi... höh... :)

Ei kommentteja: