torstai 13. marraskuuta 2008

#136 BJJ - Timo

Lämmiteltiin nallepiirillillä ja sitten sivusidonnasta pakenemisia kahta erilaista lämmöiksi.

Tekniikkana perusguardin avaus ja siitä kahdenkäden versio jos ei aukea. Sitten jätettiin toinen käsi lantiolle ja toinen menee polven alapuolelle pitämään polvea maassa. Lantiolla oleva käsi pitää muistaa pitää suorana ja päkiöillä annetaan painetta niin, että vastustaja lantio pysyy maassa. Lähdetään kiertämään sivulle, kunnes päästää laskemaan kaula/hartia vastustajan lonkalle. Lonkalla ollut käsi siirtyy polvella olevan paikalle ja toinen käsi menee (amerikanaa varoen) kaulukselle. Siirrytään reverse side controlliin.

Toisessa tekniikassa vastustaja grapevinettää lantiolla olevan käden. Toinen polvi laitetaan maahan ja polvella ollut käsi ottaa käden ympärillä olevan jalan polvesta ja stackaa sen maassa olevan jalan päälle. Lantiolla ollut käsi menee päälimmäisen jalan reiden takaa ja kämmen menee alla olevalle reidelle, jotta se ei pääse vetämään guardiin. Toinen käsi menee (amerikanaa varoen) kaulukselle. Siirrytään reverse side controlliin.

Painit:

Se MMA:ta treenava (V2). Vedin guardiin sweeppasin ja pääsin sivusidontaan. Polvi vatsalle ja yritin baseball kuristusta, mutta sai käden väliin. Siirryin takaisin sivusidontaan ja siitä polvi rinnalle ja mounttiin. Uhkasin kauluskuristuksella, mutta siirryin armbariin. Sai vedettyä kyynerpään sisään. Vedin takaisin guardiin ja otin siitä kauluskuristuksen. Aloitettiin uudestaan. Menin hänen guardiin, nousin ylös ja avasin guardin.. aika loppui.

Peter (S): Veti guardiin ja yritti useamman kerran käsilukkoa. Lähdin yrittämään rätti-ohitusta, mutta Peter nappasi Kimura otteen, kun olin ompelemassa. Puolustin jonkin aikaa, mutta sitten Peter sai nykäistyä otteen irti ja sai lopetettua Kimuralla. Hyvä homma, nyt osaa varoa sitä. Aloitettiin uudestaan ja Peter veti taas guardiin vähän aikaa nysvättiin ja sitten sain rättiohituksen kiinni vaikka Kimura oli taas lähellä. Avasin guardin, mutta sitten loppui aika.

Marko (P?): Perus markomaista pyörimistä, mutta Markon selän takia olin huomattavasti tavallista enemmän hallinnassa. Yritin kerran jalkalukkoa, mutta Marko puolusti ja nousin yloö guardiin. Siitä päätin yrittää rätti-Ezekieliä varoen armbareja sainkin sen kiinni. Marko ei taputtanut millään vaikka olikin jo aika punainen ja sitten ranteet alkoivat huutamaan hoosiannaa, joten päästin irti. (Pitää harjoitella tuon kiristämistä) Pyörittiin vielä hetki ja Marko teki hienon sweepin ja sitten loppui aika.

Toinen etä Markon kanssa. Tästä en oikein muista mitään muuta kuin, että molemat yrittivät kaiken laista mutta kumpikaan ei saanut mitään.

Timo (R2): Lähdettiin ylhäältä ja ennen kuin pääsin halfguard alasvientiin Timo veti guardiin. Sitten puolustin vimmatusti, ettei Timo saisi sweepatuksi ja yritin hakea paikkaa jalkalukolle. Tyydyttävä paikka aukesi ja pääsin ihan hyvään asentoon PAITSI, että Timolla oli hihasti kiinni. Poltin kyynervarteni yrittäessä kiristää jalkalukkoa ja sitten Timo putsasi jalan vatsaltaan ja lähti nousemaan ylös. Otin Timon kantapään haltuun ja lähdin tekemään teknistä ylösnousua Lucio:n videon oppien mukaan :D ja pääsinkin takaisin ohittamaan guardia. Paukut olivat aika loppu ja Timo sai sweepattua minut, mutta sain ähellettyä itseni kilppariin. Se olikin sitten lopun alku. Kilpparin puolustaminen on heikkokohta ja pitääkin ottaa Videot esiin. Vähän aikaa pulustin ja Timo liikutteli minua hyvällä tekniikalla ja oli lopulta selässä koukut sisällä. Sitten vaikutti, että oikean olka pään yli on tulossa oma, Timon ja muutaman naapurinkin puvun lieve. Timo syötti kahta lievettä vuorotellen, kunnes lopulta puolustin tyhmänä väärää lievettä ja toinen tuli toisen alta jäin Bow and Arrow kuristukseen - jolla Timo on lopettanut minut n+5 kertaa. Se loppu nyt!!! :D Videot Esiiin!!!!

Mainiot treenit.

Ei kommentteja: