tiistai 2. joulukuuta 2008

#142 BJJ - Timo

Lämmiteltiin niin, että tuli varmasti lämmin. :) Paljon alasvientejä, sivusidonnasta irtautumis drilliä jne.

Tekniikkana perussweeppi:

Ota kädestä ja puntista läheltä nilkkaa kiinni. Toinen jalka vastustajan jalan vieressä estämässä postaamista, lantio kääntyy kulmaan ja toinen jalka "lyö" kainaloon aivan kuin tekisi käsilukkoa. Samalla puntissa oleva käsi nostaa vastustajan jalkaa ylös (jalka kevenee sweepin voimasta). Kun sweeppi on lakipisteessä puntilla ollut käsi vaihtaa otteen siihen hihaan mistä toinen käsi piti kiinni ja vetäisee mahdollisen postauksen pois. Pyörähdetään mounttiin pitäen edelleen kädestä kiinni, jolloin käsi menee sopivaan asentoon käsilukolle.

Painit:

Sami (S1): Lähtettiin pystystä ja vedin Samin halfguardiin ja lähdin hakemaan sweeppejä. Koko neljä minuuttia menikin sitten sen rakentamisessa, kunnes juuri ennen kelloa sain sweepattua itseni päälle.

Timo (r2): Lähdin samalla aloituksella ja Timo rannelukotti minut samantien... huoh. :) Lähdettiin uudestaan ja en Timo rikkoi hyvin halfguard pelini ja jouduin puolustustaisteluun. Pakenin kolme kertaa kuristuksesta (timo taisi kyllä antaa vähän tilaa, kun kerran lähdin tekemään pakenemista tekniikalla) ja sitten aika loppuikin.

Timo (s2): Lähdettiin polvilta ja Timo lähti pelaamaan guardia. Pääsin halfguardiin päälle ja siitä polven nitkutus ohituksella sivusidontaan. Käännyin reverse sivusidontaan ja jouduin vähän aikaa tekemään töitä, kunnes avautui hetki päästä mounttiin. Pelasin mounttia vajaan minuutin, hain ezekieliä ja sitten käsilukkoa ja sitten Timo sai sweepattua minut selälleen ja vedin hänet guardiin. Aika loppui.

Oli taas todella kivaa...

Ei kommentteja: