torstai 18. joulukuuta 2008

#148 BJJ - Timo

Tulin vähän myöhässä ja lämmittelin itse. Sitten tehtiin erittäin hyviä pakenemisia alta, joissa yhtenevänä tekijänä oli vastakkaisen jalan nyppääminen kädellä ja vetäminen halfguardiin. Täydentää mainiosti HalfGuard-tutkimuksiani... :) Sama tekniikka löytyy Mike Fowlering GamePlan videolta, joten en kirjoita sitä tähän. 

Painit:

Pystystä (v2): Kaveri piti hyvin guardia ja sain tehdä tosissaan töitä, että sai jotain aikaiseksi. seuraavat keskittymisen aiheet ovat guardpass ja hyökkäykset selästä. Kaveri sweeppasi kerran minut hienosti saksi sweepillä - propsit, mutta lopulta pääsin ohi sivusidontaan, siitä reverse sivusidontaan ja siitä Kimura. 

Pyysin, että saan lähteä alta sivusidonnasta (S2): Meni aika pitkään, mutta lopulta sain vedettyä halfguardiin ja siitä etukautta sweeppi, mutta jäin taas halaamaan jalkaa ja loppu menikin siinä tapellessa. Pitää pähkiä siihen ratkaisu - todennäköisesti pitää vain jatkaa sweepistä nopeammin sivusidontaan, nyt jää ihmettelemään sweepin onnistumista ja sitten kaveri pysäyttää etenemisen. 

Ei kommentteja: