tiistai 13. tammikuuta 2009

#153 BJJ - Timo

Käytiin samat tekniikat läpi kuin edellisella kerralla. Hyvää kertausta ja älyhyviä tekniikoita.

Sparrit:

Siistiä kun Jocke oli taas ruodussa. Vedettiin rauhalliseen tahtiin, jotta Jiin selkä saa "aklimatoitua" taas painiin. Vedin muistaakseni halfguardiin ja sain epäpuhtaan sweepin päälle halfguardiin, yritin kauluskuristusta, mutta Jocke sai lopuksi guardin kiinni. Nousin ylös pääsin ohi ja mounttiin ja sitten meinasin rikkoa käteni, kun Jocke lähti sweeppaamaan. (sormet kääntyi yli) En muista mitä sitten tapahtui, mutta olin loppuerän guardissa ja yritin sivukönyämis ohitusta ja Jocke sai Kimuran lukittua. Puolustin loppuerän... :)

Anonymous (S). Vedin avoimeen guardiin guadiin ja sweeppasin tripodsweepillä ja halfguardiin päälle. Yritin kauluskuristusta, mutta kaveri sai palautettua guardiin. Olin joutua käsilukkoon ohittaessa jonka sain puolustettua, mutta jäin alle halfguardiin. Sweeppasin halfguardista Lucio sweepillä ja siitä päälle halfguardiin. Yritin hakea kimuraa ja sitten ohitusta, mutta jäin ensin kimuraan ja puolustin sitä ja jäin käsilukkoon jota puolustin kelloon saakka.

Timo (R2) Cardio taas ihan lopussa ja juokin vaan karkuun koko erän. Tasapaino ihan hukassa - joskin saattoi johtua Timon sweepeistä... hehe.

Marko (P2). One Word.... Kimura.... huoh. :D

Ei kommentteja: