torstai 12. maaliskuuta 2009

#170 BJJ - Timo

Backmount escapes... hartian yli ja guardiin veto ja kilppariin ja jalka Lucion näyttämällä tavalla alle. Alaselässä meni jotain nileelleen.... :( Painin kaksi erää, mutta sitten ei enää uskaltanut. Nyt sattuu... Buranaa ja kylmää... Olen kadottanut sinisen vyöni ja nyt tuntuu, että se saisi pysyäkkin kadonneena. ... . .

Painit:

Se Kravmaga taksikuski. (V2) Selän kanssa ei voinut oikein ottaa kunnolla, mutta vedin halfguardiin ja sweeppasin. Pystyin hallitsemaan hyvin koko 5 minuuttia. Istuin lopulta mountissa, pidin triangelia ja löystin, kun sillä oli jotain asiaa. Sitten jatkettiin, pääsi sweeppamaan minut pois mountista ja aikaloppui. Laskeskelin huvikseni pisteitä. Voitin pisteillä 18-2. (sweeppi, ohitus, ohitus, selkä, sweeppi, ohitus, mountti.), mutta pisteethän ovat kissimirreille. Lopetukset on ihan hukassa.

Timo (R2): Timo antoi kivasti tilaa tehdä juttuja, mutta sitten puolustu hyvin ja hyökäili sopivasti. Oli tosi kivaa, kun sai tehtyä jotain. Se on aika hämmentävää, kun toinen on teknisesti niin ylivoimanen. :)

Ei kommentteja: