torstai 28. toukokuuta 2009

#193 BJJ - Timo

Tehtiin peruskäsilukkoa guardista ja sitten käsilukko niin, että sidotaan rätillä kaverin selän takaan ja lähdetään sweeppaamaan ja haetaan siitä käsilukko.

Seuraavaksi perus triangeli guardista, jonka jälkeen syötettiin lieve kainalon alata underhookiksi menneelle kädelle. Laitettiin jalka puvun "lenkkiin" ja nostettiin, niin että saatiin jalka pujahtamaan käden alta triangeliin.

Painit:

Panu (S3): lähdettiin pystystä. Koska Panu on treenannut judoa (ja muutenkin) vedin suoraan halfguardiin ja lähdin hakemaan sweeppejä. "Kellutus" jalan suoristamiseksi ei toiminut tänään ollenkaan ja sain tosissaan tehdä töitä, jotta sain sweepattua. Menetin tilanteen kuitenkin nopeasti ja olin taas alla. Panu pääsi mounttiin ja nyppäsin itseni takaisin halfguardiin. Sitten hainikin taas loppuerän sweeppiä - en enää onnistunut.

Timo (R3): Timo veti itsensä alle sivusidontaan :) ja laitoin polven vatsalle. Timo nyppäsin halfguardin ja otin Maia DVD:ltä tutun mountti tyyppisen halfguardin. Sain jopa hetkeksi Timon lantion (ainakin tuntui siltä) pysymään paikallaan. Sitten taas mentiin Timon ehdoilla. Timo on kyllä hyvä rikkomaan peliä. Menee aina ihan päin helvettiä... :)

Joku (V): Lähdin ottamaan rauhallisesti (joka tänään tarkoitti myös löysästi) - eli tämäkin meni pieleen. Annoin kokoajan ihan liika tilaa, jouduin antamaan polvea kaulalle, jotta pääsin kimurasta irti, Ninja-choke meni pieleen, Massimon illallinen meni pieleen, kauluskuristus meni pieneen.

Tänään oli taas reality check, kuinka pateettisen aloittelija pari vuotta treenannut sinivyö on. Tekninen osaaminen on onnetonta ja paini ihan hirveetä koheltamista.

Pitää kysellä, josko joku haluaisi vetää kerran viikossa perustekniikka drilliharjoitukset, missä vedettäisi aina tunti basics 1-20:sen tekniikoita.

Ei kommentteja: