torstai 20. elokuuta 2009

#216 BJJ - Jesse

Käytiin läpi Intermediate ohjelman 4. tunti Guardin avaus polvi väliin tekniikalla pystystä ja maasta. Ohituksen cross knee passillä.

Tehtävä sparria - guardin ohitus päältä ja lopetus tai sweeppi alta.

(S) En oikein muista yksityiskohtia, kun tuli yritettyä minmoida voima ja tehdä päivän tekniikkaa, joten paikan vaihtoja tuli paljon. :)

(S) Oli mukava painia kaverin kanssa, jonka kanssa ei ollut ennen paininut. Olin ensimmäisessä erässä alla ja kaveri piti posturea hyvin, joten en lähtenyt väkisin kiskomaan alas. Kyttäsin paikkaa ja sain "viidenkympin sweepin", kun kaveri lähti nousemaan ylös. Sweepatessa nokka kolahti johonkin ja alkoi niiskuttamaan, mutta en vielä tajunnut että se oli punaista.

Menin alle. Yritin nousta ylös, mutta kaveri kaivoi hyvin otteen kauluksesta ja lähdin vähän laiskasti irroittamaan otetta ja hetken päästä olinkin jo pulassa. Jäin hienoon käsilukkoon. Erä oli hyvä muistutus käsien positiosta ja tasapainosta. Tässä vaiheessa huomasin, että nokka vuotaa verta.

Menin taas päälle. Pääsin nousemaan ylös, mutta loppu erän tappelin pystyssä tuppo nenässä avoimessa guardissa hakien tasapainoa ja sitten loppuikin aika.

Kivaa oli taas.

EDIT: olen lintsannut viikon astanga-jooga harjoituksistani ja sen huomaa heti. Kroppa on aivan jumissa. Aamulla kevyt astanga ja sitten viikonloppuna Hipko:n tunnille huoltamaan kehoa. :)

Ei kommentteja: