torstai 20. elokuuta 2009

80-130 kävijää päivässä. :o :D

Katselin tuossa ihmetyksekseni, että tätä blogia käy lukemassa 80-120 lukijaa päivässä, mikä on minusta aika paljon. Mukavaa, että kiinnostaa ja motivoi kirjoittelemaan tänne muutakin kuin pelkkiä omia treenihuomioita. Jokaisen blogi-merkinnän alla on kommenttitoiminto, mistä voi kommentoida kirjoituksia - jos siltä tuntuu.

Jos joku haluaa kysellä BJJ-aiheisia kysymyksiä - jotain mihin kenties osaan vastata, niin mailiakin voi lähettää osoitteeseen p a i n i k a l k k u n a AT g m a i l PISTE c o m. Jos en osaa vastata, niin yritän selvittää vastauksen jostakin. Olen vasta aloittelija BJJ:ssä, mutta minulla on paljon videoita ja kirjoja mistä voin kaivella :D

Muutama on salilla kysynyt, että miten perheellisellä on aikaa pähkiä BJJ-juttuja noin paljon. Heitimme telkkarin pihalle reilu viisi vuotta sitten. Nyt on iltaisin yllättäen aikaa lueskella ja tutkiskella juttuja. TV:n edessä tuli tuhlattua aivan tajuttomasti aikaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten noin "vanha-mies" jaksaa aina vaan treenata ja treenata?

monta kertaa tulee viikossa treenattua? entä treenaatko jotakin vielä bjj:n ja joogan lisäksi?

hyvää syksyn jatkoa

Kristian kirjoitti...

Ei se välillä jaksakkaan. :) Astanga Jooga on aivan välttämätön pitämään kroppa kunnossa. Yleensä tulee treenattua kaksi BJJ harjoitusta viikossa ja yksi vapaatreeni, missä lähinnä drillaan tekniikkaa tai korkeintaa sparraan 30% teholla keskittyen tekniikan puhtauteen.

Käyn välillä skeittaamassa tai pyöräilemässä, mutta mitään muuta "säännöllistä" treeniä en tee.

Kahvakuulan olen ajatellut hankkia ja kokeilla, josko sitä heiluttelemalla vaikka kerran viikossa saisi ylläpidettyä lihasvoimaa.

Anonyymi kirjoitti...

ehdotus.

voisitko laittaa jotain bjj-sanastoa kehiin. mitä tarkottaa drillaus,sweapit etc. oisin kiitollinen.

Kristian kirjoitti...

Oletko käynyt jo tämän läpi? Siinä selitetään perusteet todella hyvin:

http://steelduck.pp.fi/bjj/BJJ%20Roadmap%201.3.pdf