torstai 3. syyskuuta 2009

#217 BJJ - Timo

Huh, vihdoin taas matolla. Kävin päivällä näyttämässä kontrollikäynnillä kättä ja lääkäri antoi luvan lähteä painimaan, kunhan suojaan käden laastarilla. Vedettiin perinteiset "nallepiirit" ja sitten lämmiteltiin kimuroilla, triangeleilla ja suorilla käsilukoilla guardista. Pidän tuollaisesta lämmittelystä, missä samalla saadaan toistoja jostain tekniikoista.

Itse tekniikkana oli sivusidonnasta halfguardiin veto ja reverse-sivusidonnasta selän otto. Sitten painittiin lähtemällä sivusidonnasta. Olin ensin Jocken (S) kanssa alla ja kesityin odottamaan tilaa, jotta pääsisin pakenemään. Pääsin pari kertaa ja sitten vaidettiin paikkoja ja Jocke pääsi karkuun pari kertaa.

Suraavaksi Timo (R3) ja jäin halvatun rannelukkoihin muistaakseni 3 kertaa - kerran yrtin todella onnettomasti suoraa nilkkalukkoa (oikein hävetti, kun se oli niin kömpelö - olisi pitänyt vain heittää jalka jalkojen väliin, mutta lähdin asettelemaan sitä huoh.) - muu aika meni paetessa. Viimeiseksi painin Markon (P3) kanssa - karkuun juoksuksi sekin meni... Oli todella hauskaa - mutta kulmikasta - painia parin viikon jälkeen. Käsi menetti rupensa laastarin alla (huoh), joten putsasin sen huolella ja toivon parasta. :)

Kylläpäs helpottaa, kun pääsi treenaamaan.

Ei kommentteja: