maanantai 21. syyskuuta 2009

#224 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin ja sitten palautettiin halfguardia guardiin. Toisena tekniikkana nostettiin kaveri kokonaan yli ja mentiin selkään. Sitten painittiin - lähdöt halfguardista.

Jos nyt oikein kaunistelisi asioita ja sanoisi nätisti, niin meni ihan päin #"€&%/#("&!!!!... tuli pataan teknisesti aivan totaalisesti, koko ajan ja jatkuvasti... vasemmalta ja oikealta... niin ja ylhäältä.

Ensimmäisessä erässä vielä sain käsilukotettua kerran (ja toinen oli kiristymässä, mutta kello soi), mutta menetin painissa muutaman hyvän poision mitä ei olisi pitänyt menettää.

Toisessa erässä Peter vei minua kuin märkää rättiä. Lähdin alta ja tiesin, että Peter hakee lock downin ja siitä electric-chair-aweepin (Eddie Bravo-tekniikoita), mutta en pystynyt vastaamaan mitenkiään. Yritin purkaan Lockdownin, mutta meni plörinäksi, kun Peter voitti underhook-scramblen ja jouduin sweepatuksi. Hetken pyristelyn jälkeen pääsin vetämään syvään halfguardiin ja sweeppasin itseni päälle suoraan triangeliin (huoh). Käsi ei ollut kunnolla sisällä, vaan ohimolla "suojaamassa", mutta kiristyi se silti.

Kolmas erä... ja taas ukkoa vietiin. Olin alla, hain syvää halfguardia, mutta kuristuin (kaksi kertaa). En tiedä miten - pitää kysyä ensikerralla. Kun oli päällä - pääsin sivusidontaan, mutta munasin aivan perusjutun. Tunsin kaverin käden menevän vatsani alta ja jäävän odottamaan tilaisuutta peruspakenemiselle polvien kautta. Minä tyhmänä avaan ovet auki taivaita myöten lähtemällä kiertämään northsouthiin.... huoh. Olisi pitänyt rättikuristaa, kun kaula ei ollut enää suojattu.

Mikään ei tuntunut toimivan ja jäin selvästi teknisesti toiseksi. Ei auta kuin treenata lisää.... drilliä ja painia.

Ainiin, tässä vertauskuvainnollinen video painistani:

Ei kommentteja: