perjantai 25. syyskuuta 2009

#T41 Junnutreenit - Kristian

Vedin junnuille vastatekniikoita perushyökkäyksiin guardista. Ensin lämmiteltiin suoralla käsilukolla guardista. Haettiin suuri määrä toistoja, jotta tekniikka tulisi sulavammaksi. Sitten paettiin siltaamalla mountista, niin että päällä oleva oli aloittanut hakemaan ristikuristusta ja allaoleva siltasi. Ristikuristuksen tekijä ei luovuta vaan tekee lopetuksen alta normaalilla ristikuristuksella guardista.

Tekniikkana "smashing the bread", eli vasta tekniikka ristikuristukselle guardista. Toisena tekniikkana suoran käsilukon vastatekniikka ennen ja jälkeen, kun kaveri on saanut jalan pään yli.

Koska kyseessä on edistyneiden ryhmä, yritin saada junnujen painiin vähän hyökkäävämpää otetta. Alkeissa on painotettu puhdasta ja rauhallista tekniikkaa. Tänään tuotiin sparriin vähän painetta, niin että jos joku oli päässyt dominoivaan positioon, niin oli 30 sekuntia aikaa hakea siitä lopetus. Painotin kuitenkin junnuille, että hakekaa hyvä positio ennen lopetuksen yritystä ja pyrkikää puhtaaseen tekniikkaan. Oli mukava nähdä, että päivän tekniikkoina olleita vastatekniikoita käytettiin useasti sparrien aikana.

Ei kommentteja: