lauantai 10. lokakuuta 2009

#236 BJJ - Lucion Seminaari - Day 12


Tänään oli Lucion seminaarin viimeinen päivä, jolloin perinteisesti kisattiin "ass-of-the-gym" kisa ym. hauskanpitoa. Tekniikkana otettiin perustekniikkaa - eli miten paeta, jos kaveri on selässä päällä ja on saanyt suoristettua sinut alleen.

Iroita hookki ja työnnä saman puolen käsi suoraksi ja sitten nopesti alle. Käänny kyljelleen vedä kaveri halfguardiin.

Uusia sinisiä vöitä tuli kolme ja Jesse Malberg sai ruskean vyön. Onneksi olkoon kaikille. :) Natsoja jaettiin myös vyöseremonian jälkeen. Niitä on allekirjoittaneella, nyt sitten neljä... :I

Leiri oli tuttuun tapaan todella mainio. Tekniikat pyörivät spider halfguardin ja 50/50 guardin ympärillä. Molemmista sain peliini hyviä juttuja ja jopa onnistuin niitä hakemaan sparrissa. Nyt on kroppa aika tasaraha ja lähdenkin työmatkalle Pariisiin neljäksi päiväksi. Kuullostaa ehkä kivalta, mutta karu totuus on se, että näin off-season aikana Pariisin Disneylandissä on halpaa kongeressitilaa, joten istun siis Pariisissa yltiöamerikkalaisessa muovihotellissa oppimassa tietotekniikan ihmeellisyyksiä.

Yritin ottaa yhteyttä Pariisin Alliancen saliin Facebookissa, mutta en saanut vastausta, joten nyt sitten lepäillään muutama päivä. Kirjoitin tosin englanniksi, kun en ranskaa osaa... olisi varmaan pitänyt soveltaa vanhaa pop-kappaletta ja aloittaa kysely: Voullez vou JiuJitsu avec moi, ce soi?  ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea natsoista!
Purppuraa metsästään, tekniikoiden ohella! ;)

Kristian kirjoitti...

Kiitos... siihen vielä pitkä matka... :)