torstai 29. lokakuuta 2009

#241 BJJ - Timo

Lämmiteltiin samoilla Disco-liikkeillä, kun Jessen treeneissä ja sitten mentiin päivän tekniikkaan, eli triangeli-kuristuksesta pakenemiset.

1. Kun kaveri ei vielä ole saanut triangelia kunnolla lukittua. Nappaa olkapäällä olevasta jalasta vastapuolen kädellä reidestä ja saman puolen kädellä polven päältä kiinni. Vasta puolen jalka korkeeseen polviasentoon, posture ylös ja nouse ylös niin, että triangeli purkautuu.

2. Jos triangeli on kiinni, mutta saa sisällä olevan käden reiden ympäri kaverin pehvan taakse ja työnnettyä täten olkapään ulos triangelista. Ota hihasta kiinni ja lähde nousemaan ylös. Astu kainalon päälle pitäen hihasta kiinni ja kaadu taaksepäin pehvallesi. Ota toinenki hiha ja kainalo haltuun ja nojaa taakse voimalla, niin että triangeli aukeaa. Triangelin sisällä olleella kädelle reidestä kiinni (jotta kaveri ei vedeä takaisin triangeliin tai käsilukota). Teknisella yösnousulla ylös.

3. Jos triangeli on kiinni ja käsi ristiin yli. Sama ote kuin ykkösessä ja otat tilaa samalle puolelle ja sprawlaa saman puolen nilkkaasi kohti.

Painit guardista:
Kolme erää turpaan...Timo (R4), Sami(S4), Jari(V4)... oli kivaa, mutta koskakohan sitä oppisi jotain, että pääsisi välillä hyökkäämäänkin... :) Jari oli kehittynyt todella hyvin. 100kg+ lappalaislihaa yhdistettynä hyvään perustekniikkaan, alkaa olla aika murhaava yhdistelmä. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täältä on hyvä käydä lukemassa päivän tekniikat ku en muista välttämättä edes käyneeni treeneissä! t:lappalainen :D