maanantai 26. lokakuuta 2009

#240 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin funk-mooveilla ja sitten kuristeltiin mountista ja drillattiin guardin avauksesta etenemistä mounttiin. Älyhyviä tuollaiset pidemmät drillit. Lopuksi painittiin sivusidonnasta.

Painin ensin Jessen kanssa alta ja Jesse lukotti käsilukolla, sitten olin päällä ja laitoin kaksi kertaa käden väärään paikkaan yrittäessäni käden motistusta ja Jessen pakeni Jailbrakella... huoh.

Lopuksi otettiin Harrin kanssa bonuserä ja pakenemiseksi se taas meni, mutta vähitellen alkaa tulla sinuiksi, joten alkaa näkyä jo joitain paikkoja, mistä pääsisi kuittaamaan - matkaa vielä on ja taputinkin juuri, kun kello pirahti.

Sitten liityimme seuraavan tunnin alkulämmittelijöihin ja sparrasimme positiopainia. Otin kaverin guardiin ja lähdettiin siitä. Kaverilla oli hyvä posture ja haki hyvin avausta, joten en en lähtenyt 110-lasissa puolustamaan, vaan otin erän huonoista paikoista pakenemis-sparrina. Kokeilin muutamia halfguardista pakenemisia, joita en saanut toimimaan ja sitten treenailin halfguardin nyppäämistä siitä, kun kaveri tulee mounttiin.

Olen nyt melkein 9kk treenannut tietoisesti alta guardia ja opittavaa on vielä todella paljon, mutta olen parin viime viikon aikana huomannut, että topgame on jäänyt pahaan paitsioon ja paineen käyttö on todella surkeaa. Nyt pitää lähteä treenaamaan enemmän taas päältä.

Ei kommentteja: