perjantai 9. lokakuuta 2009

Moolan avajaisia juhlitaan ensi sunnuntaina 11.10 klo 11–15


Miisa Salo, joka vetää Hipkon jooga-tunnit on avannut Reetta Päällysahon kanssa Tehtaankadulle Helsinkiin paikan, jossa voi käydä huoltamassa kehoaan mattokönyämisen jäljiltä.

Tässä lyhyt selostus mistä Moolassa on kysymys:

Moola tarjoaa asiakkailleen erilaisia hoitoja (osteopatia, urheiluhieronta, klassinen hieronta, hermoratahieronta, reiki ja passiiviset venyttelyt) sekä kehonhuoltotunteja (astangajooga, pilates, girya-kuulaharjoittelu, syvävenyttely, yksilöohjaus ja yksityistunnit).
Viikkotuntien ja hoitojen lisäksi Moola järjestää erilaisia kursseja ja teematapahtumia, jotka kaikki liittyvät ihmisen hyvinvointiin.


Moolasta on mahdollisuus hankkia ekologisia ja huippulaadukkaita jooga- ja vapaa-ajan vaatteita. Moola toimii itse kaikkien tuotteiden maahantuojana. Be Presentin persoonallisia vaatteita, Yogamatin laadukkaita joogavaatteita ja Squeezedin käsin painettuja jooga- ja vapaa-ajan vaatteita ei saa Suomessa mistään muualta.


Moolan avajaisia juhlitaan Su 11.10 klo 11–15.

Tervetuloa nauttimaan teetä ja pientä purtavaa. Avajaisissa myös ihania vaateuutuuksia Squeezediltä, Be Presentiltä ja Yogamatilta.

Yhteystiedot, kurssit, aikataulut yms. läytyvät täältä

Ei kommentteja: