maanantai 1. maaliskuuta 2010

#277 BJJ - Jesse

Jesse veti aikuisille saman treenin, mitä olin juuri vetänyt junnuill + pari lisä tekniikkaa. Toisenlainen alasvienti Saulosweeppiin ja siitä suora jalkalukko, joka oli makoisa.

Painit: Jännitti kyljen kanssa joka oli vähän muistutellut jo tekniikkaa tehdessä, joten päätin jättää kaiken voiman käytön nollille. Selvisin hengissä Peterin kanssa viime sekunnille ja kellon soidessa taputin ninja-chokeen, jonka Peter mainiosti rakensi minun yrittässä hakea anakondia alta. Ei ole helppoa, mutta ehkä joku päivä. :)

Jocken kanssa aloitin guardin pitämisellä ja vedin gameplanin mukaista posturen rikkomista suljetulla guardilla ja siitä overhook ja käsi jumiin. Siitä sain sitten rakennettua lopulta triangelin. Sitten lähdin Jocken guardista ja siitähän oli tullut varsinainen mambolantio, kun jatkuvasti nollasi ohitukset nyppäisemällä guardiin. Sweet.

Kolmannessa sparrissa olin jo ihan tasaraha ja kylkikin oli lievästi arka, joten piti todella keskittyä, että en siltaa vasemmalle ja muutenkin painia nollavoimalla. Päätin yrittää haken anakondia jokapaikasta, mutta se meni ihan plörinäksi. Ville T nollasi pelini todella mainiosti ja käytännössä vei marssi ylitseni. Taputin hienoon massimon illalliseen, kun yritin viimeiseen asti anakondaa alta, vaikka ei ollut aivan kunnolla kiinni - oppia ikä kaikki.

Ei kommentteja: