torstai 6. toukokuuta 2010

#308 BJJ - Lucion Seminaari, neljäs päivä

Lämmiteltiin ja käytiin läpi aluksi perus buttefly-guardin ohitus ja sitten rakennettiin siitä eteenpäin, niin että kaveri saa napattua halfguardin. Tunnin pääaihe oli halfguardin hallinta ja pitäminen päältä ja sen ohittaminen. Pitämisessä keskityttiin "reverse"-asentoon ja riippuen siitä missä kaverin käsi oli, oltiin joko kaverin jalkojen lähellä (jos käsi underhookkina) tai työnnettiin lantio kaverin kainaloihin (vastustajan molemmat käden selän takana).

Kun peruspositiot oli selvitettyä käytiin läpi perus siltauspakeneminen ja jalan nyppäisy. Näiden kaikkien oli tarkoitus olla pohjustuksena seuraaville tunneilla läpikäytävään uuteen halfguard ohitukseen.

Sparreissa käytiin tehtäväsparria, ensin spiderguardista ohittaen ja/tai lopettaen ja sitten sama halfguardissa. Tänää kulki yllättävän hyvin vaikka lepopäivät ovat olleet aika vähissä.

Kuvassa saan runtua itähelsingin seriffiltä (Teo Viitala) viime vuoden seminaarissa ja hauskaa on silti vaikka pataan tulee tasaiseen tahtiin. Välillä pääsee antamaankin ja tänään oli sellainen päivä. Oli kivaa. :)

Ei kommentteja: