torstai 20. toukokuuta 2010

#315 BJJ - Jesse

Lämmiteltiin perustekniikalla - kimuraa ja sen puolustamista. Tekniikkana kimura halfguardista alta, sen puolustaminen ja puolustuksen vastatekniikka. Hyvä tunti. Lopuksi sparrattiin - lähtö butterflyguardista.

Ensimmäinen erä Samin kanssa, jonka uusi purppuravyö häikäisi silmiä (onneksi olkoon). Butterfly-guard on minulle todella hankala tapaus ja yritin lähteä perustekniikan mukaan sweeppaamaan, mutta Sami "pukkihyppäsi" suoraan mounttiin. Nauratti sen verran, että ei meinannut tulla sparrista enää mitään. Lopun ajan palautinkin mountista halfguardiin ja yritin hakea sweeppiä ja lopulta hetkeksi pääsin päälle, mutta Sami sweeppasi takaisin. Lopulta kello pelasti.

Jessellä on kisat viikonloppuna, joten pyörittiin teknistä. Onnistuin toeholdissa, mutta muuten Jesse vei tavalliseen tapaansa ja taputin bow and arrowiin.

Sami: Lähdin alta ja sain pitkän taistelun jälkeen vihdoin oldschool halfguard sweepin.Sami on kyllä jäätävän nopea ja räjähtävä + tekniikka hallussa - pakko roikkua kuin takiainen, jotta se ei pääse liikkumaan.

Jessen: Lähdin alta ja Jesse pääsi päälle halfguardiin, kaivoin syvän halfguardin ja Jesse astui yli, josta kaivoin eilen Roberto "cyborg" Abreun DVD:ltä lunttaamani gripit kiinni, hookki jalkaan ja käänsin itseni päälle - olin erittäin hölmistynyt, että tekniikka toimi niin hyvin. Drillasin vielä erän jälkeen sen uudelleen. Suosittelen kyseistä DVD:tä todella hyvää tavaraa guardin ja tavallisen ja syvän halfguardin pelaajille - kolmas DVD on TornadoGuard, joka ei ole ihan minun juttu - mutta jos tykkää pyöriä hartioiden yli niin tuosta löytyy. Loppu erässä jäinkin taas tuttuun tapaan Jessen käsilukkoihin - kaksi kertaa. :)

Esimerkkipätkä Cyborgin DVD:stä - Jos pidit Lucion Deep Half Guard DVD:stä, niin tämä on erittäin hyvä lisä siihen täydentävät toisiaan todella hyvin:

Ei kommentteja: